Ahojte,kúpili sme detskám trampolínu,no neviem si predstaviť ako pod ňou budeme kosiť trávnik 😕
Má niekto nejakú dobrú radu???Ďakujem
Dio mio otazka roka zas...No tak,ze pod nu strcite kosacku ak sa zmesti,ak sa nezmesti,dvaja chlapi ju chytia a prelozia a potom ju daju naspat...
prelozit. alebo nekosit.
trampolinu prenesu o 2 metre dalej aj dve zeny - mam to vyskusane so svokrou 😀 😀 😀
manikurovymi noznickami... pekne si lahni a v ramci volnej chvile strihaj
my trampolínu prekladáme..je ľahká, preložím ju aj sama...a je to..
ma drbne,nemas upal?
niekto si dava pod trampolinu tie okrasne strkove kamene, aby sa pod nou nemuselo kosit
Aj my trampolinu lahko odtiahneme na bok. Pokosime a presunieme. Miesto kde ta trampolina je menime,aby sme travu nezaťažovali stále na tom istom mieste.
Zvykneme kosit kosackou a pod tou trampolinou sa mi zda trava rastie pomenej...
kup kosacku co sama kosi :D a dostane sa vsade a este budete mat aj zabavu na dvore.
Nechaj to na chlapa...on si určite poradí.. 😉
keby mal clovek iba take starosti tak by to bol uzasny zivot 😀
to je teda rodinný problém!!!! mať tak tvoje problemy a prezidentov plat 😉 .....prepáč, ale brutálna otázka 🙂
travu vypálit
Niektoré maminky svojimi otázkami určite vyvolávajú nemý úžas na tvári alebo pobavenie. To začali nepraktické ženy - nepoužiteľné pre život klonovať ? Niektoré otázky na MK by mali zvýrazňobať (na zlepšenie nálady ostatných). Ale k problému. Do záhrady si zoberieme deku zn. Chicco - najlepšie bielu, rozprestrieme ju na trávnik tesne pri trampolíne, pripravíme si malinké nožničky (manikúrové sú veľké) navrhovala by som cvikačky na nechty pre batoľatá. Ľahnúť si na deku smerom brucho k zemi a môžeš začať. Príjemne strávené popoludnie prajem !
ja by som sla trampolinu reklamovat,ze sa pod nou neda kosit trava 😀
no my mame take noznice na travu a kriky od Bosch. tak asi by som si klakla alebo lahla (podla toho, kolko tam je priestoru) a strihala to tymi noznicami. to je taka masinka, co sa nabija a cepele prehadzujes bud ci strihas travu alebo druha cepel je na kriky napr. zivy plot. ja striham travu kde kosacka nedojde - okolo pieskoviska, pri chodniku a tak