Neviem, ako zabalit kocik v pripade ze by mal on niekto zaujem neviem si ani len predstavit do coho by som to dala a da sa vlastne nieco take velke poslat? Po pripade nemate sajnu o cene postovneho? Alebo mam nastojit na osobnom prevzati? Dakujem velmi za odpovede Judita
urcite do vreca a ak sa da osobny odber ale ja som uz posielala autosedacku vajicko zabalene v mechu a cez slovensku postu postovne si uz nepamatam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂a doslo v poriadku
ja som kocik zabalila do velkeho cierneho vreca na odpadky a poslala postovu.s nalepkou Krehke ma to vyslo cca 4Eur. http://cennik.posta.sk/#
Balík do 15 kg ti vezmú aj na pošte, poštovné myslím 6,50, ale zas, musíš ho mať poriadne zabalený, asi aj v krabici, musíš ho tam priniesť. Ja som posielala a posielali aj mne kuriérom, poštovné 9-10 eur - cez kuriéra slovenskej pošty - zavoláš na bezplatnú infolinku, kuriér príde na durhý den k tebe po balík, vypíšte papiere, a na druhý den ho má kupujúci doma, takto to mne veľmi vyhovovalo :D stačí zabaliť do čierneho vreca a prelepiť lepiacou páskou
Mám skúsenosti s posielaním väčšieho tovaru len cez kuriérske firmy a teda aj odporúčam. Cez SP to už ani neskúšam, nakoľko som nebola spokojná. Buď sa dodanie príliš omeškalo (ozn. "1.trieda" nepomohla), alebo tovar označený "krehký",nedošiel v pôvodnom stave, poprípade sa cena zbytočne o dosť navýšila. Cez kuriéra ma to vyšlo lacnejšie, bolo to dodané raz-dva, komunikácia bezchybná, žiadne vystávanie radov a pod. Zabaliť do plastového vreca a hotovo 🙂
napr. kocik do 20 kg stoji 7,5 eura postovne
Urcite do mechu plastoveho zalepit..osobny odber najlepsie riesenie,alebwo kurierom.