Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?
@zuzanockamt stále je na gymnáziu? Má už 21.
To ja netuším. Možno už zmaturovala.
V lete som čítala ako seká dobrotu, lebo chce začať nový život v zahraničí. Normálne mi je zle. Nič sa nedeje, zabije kamaráta a plánuje budúcnosť.
Jediné jej šťastie bolo,že v čase spáchania činu bola maloletá.Inak by vyfasovala 25 rokov až doživotie.Takto bude o pár rokov vonku a veselo môže prežiť celý život.
Samozrejme,že seká dobrotu.Ked dostala 18 rokov,či koľko tak po odsedeni polovice ju pre dobré správanie pustia.
Vsak nic ine jej ani neostava ako zivot mimo Slovenska.
By ju udupali tu
Tiez mi je na vracanie z toho ako si zacne stale mlada novy zivot potom co spravila. Fuj
@doriiis Fakt si neviem predstaviť, že sa odsťahuje do zahraničia, začlení do spoločnosti, založí rodinu? Pochybujem, že sa niekedy niekomu prizná. Deti budú mať za matku vraha.
@zuzanockamt naozaj v Sučanoch? za vraždu? veď to je ústav s minimálnym stupňom stráženia...
Pozri,moja byvala spoluziacka dostala auto na 18tku, opila sa s jednym tiez nasim spoluziakom a este jednym chlapcom. Sadli do auta a utekali pred policiou,havarovali. Nas spoluziak zomrel,jej naj kamarat,druhy prisiel o ucho a ohluchol. Jej sa nestalo nic. Trest? Zaplatila pokutu 50 000 korun a vodicak jej vzali na 5r. To bolo vsetko. Zije si dalej akoby nic
Ja viem,ze to je ine ako Judita,ale take tresty sa davaju
@petulda333 v tomto prípade to bola hlavne nehoda. Aj keď nerozvážna. Judita konala úmyselne. Je nebezpečná.
@lonely66 Áno, kým študovala gym., bola tam. Sú tam aj vrahovia. Veď minulý rok bola aj na výletíku (alebo predminulý?)
Judita sa ide vo vazeni vypapkat, rodicia jej posielaju mastne vreckove, tak si to tam uziva s cipsami, cokoladou a colou. Inak pokial by nebola dcerou VELMI znameho Zilincana, mozno by cely ten proces nevyzeral tak, ako vyzeral.
@zuzanockamt raz píšeš že študuje na gymn. a potom zas že netušíš...
tiež som kdesi čítala že je v Sučanoch, ba čo viac behajú s ňou po školách a robia besedy... bolo to tuším 2 roky dozadu?
V USA, ak spácha mladistvý obzvlášť brutálny čin vraždy je súdený ako dospelý, v tomto prípade by mala doživotie.
V USA ak spôsobí autonehodu pod vplyvom omamných látok autonehodu a sú obete tak , kvôli omamným látkam je to kvalifikované ako vražda napr. Dedeček
Nakoľko sa zaoberám históriou mi niekto položil otázku ako by sa to riešilo v stredoveku? Tam by oba prípady skončili pre páchateľov tragicky.
@zuzanockamt
@deti95060810 toto hádam nemyslíte vážne? 😲
@janinque to priezvisko je dosť rozšírené v našej oblasti. čím bol "výnimočný"? čím bol veľmi známy?
@deti95060810 Poslednú info som mala, že študuje na gym (2 roky dozadu?) Treba čítať s porozumením. Diskutujúca sa pýtala,či je tam stále - to ozaj netuším, či aj tento škol.rok
@janinque Koho je dcera?
@deti95060810 Médiá uvádzajú priezvisko "Konečná". Chodila na 100% na 8-ročné gymnázium v ZA
Ona sa volá Judita Konečná
@deti95060810 bola kuchárka?
@petulda333 na vine su aj ti chalani, ze si s takou ozratou kamaratkou sadli do auta.. Deti treba ucit nielen aby sami nepili, ale aby takemu cloveku NIKDY do auta nesadli.
Študuje na gym. Trest si odpykáva v Sučanoch. Vraj.