Je to prkotina ale nedà mi to.😂😂😂
Mušky v lete chàpem. Mam ich zopàr každy rok.
Schladilo sa ,ako každy rok som čakala že mušky odidu ale nestalo sa tak.
Pràve naopak.Celú kuchyňu som prezrela ,vsetko zavrete všetko ok.Lietali nad šporakom,pri umývadle, ja som z nich už šediny chytala.Odtok som vyčistila no hrabalo mi z nich.
Kamoška že daj sirup do chladničky.
Dala som ho k onu lebo tam sa nezmestil,upozorñujem sirup mame roky doma a stale zavretý.
Ženy,ani jedna muška tu neni.Ani jedna!!! Oni zmizli!!!
Ako je toto možne???? To fakt koli sirupu ktory kupujem roky a ktory je stale zavrety??😳😳😳😳😳😳
@martinmmartin no šak na ich odchod som čakala už tyždne. A nezmizli.prave naopak. Monk nema taku cistu kuchynu ako ja lebo mi z nich hrabalo.
Skôr ide o ten sirup , jak to ze roky rokuce ich tu ten sirup nedržal a tento rok jak magnet 😳 i ked bol zavrety?
dnes je zrovna prvy krat naozaj zima tak to skus v lete so sirupom ze ci bude mat efekt
Dala si sirup z chladničky na okno? Na okno z vnútra alebo z vonka 😅 A otvorený či zavretý? A aký sirup, normálny z obchodu?
@svokrinjazykmonika Hej z obchodu ,roky rokuce rovnakà znacka.
Stale zavretý preto som nechápala prečo tie mršky nechcu odist ved je konec novembra😳
Dala som ho na okno z vnútra a oni zmizli.este ràno ich tu bolo asi 20 at a teraz pozeràm,hlaďàm ich a nič🥳
Ony neodisli, ony jednoducho zdochli od hladu
tie male musky lietaju aj v zime, v interieroch bezne.
Zdochli, majú jepičí život
@chodec15 🙏🏻🙏🏻🤣🤣😂
zeby prisla zima? skus sirup zas na jar a uvidis ci zmiznu alebo nie.