Ako fungujete v práci, keď máte dlhodobý problém so spánkom?

jankaryan
22. sep 2021

Keď máte dlhodobý problém so spánkom ako fungujete v práci?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alenamihal
22. sep 2021

ja som zle spavala,ale dam si CBD olej a klop klop spim ako medved 🙂))))))

marianarem
22. sep 2021

@alenamihal Ktory konkretne CBD olej?

aurorastone
22. sep 2021

@alenamihal koľko percentný používaš?

sivana09
22. sep 2021

Vstanem a makám tak, že nemam kedy myslieť na to, ze som dlhodobo nevyspata. Pitný režim a ovocie/zelenina pomahaju

mondolina
22. sep 2021

mne pomáha melatonín

ladybug138
22. sep 2021

@jankaryan u mna nezaberalo nic z liekov na spanie (z volnopredajnych)..z melatoninu ma bolela hlava a zabral asi raz...aj to bola asi skor nahoda...musela som upravit rezim pred spanim, ziadna telka, telefon cca hodinu pred spankom...kniha, pritmie, sviecky, dobry caj, potrebovala som sa trosku skludnit...to celkom pomohlo...ak je to naozaj kazdodenny problem, tak ny som skusila lekara..ja som mala isty cas dost velke psychicke problemy...dostala som Lexaurin, ktory si sporadicky pri velkom vypati dam..a cuduj sa svete, odvtedy spim ovela lepsie, lebo viem, ze v skrini mam nieco, co mi v pripade problemu isto pomoze...psychika je silna vec...

jankaryan
autor
23. sep 2021

@alenamihal skúšala som no moc nepomohol

ailiba
23. sep 2021

@jankaryan úplne zle... Tiež mám ten problém. Celkom mi pomáha teraz Happy sleep od Dr. Max... A na narodeniny dostanem cbd olej, už sa teším. Kúpili sme ho tu na fóre od jednej kocky. Hneď na druhý deň mi ho poslala... Keď chceš, napíšem ti hej IP.

jankaryan
autor
23. sep 2021

@bambulienka25 u lekára si bola s tým?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankaryan
autor
23. sep 2021

@ladybug138 skúšam aj ja toto ale beriem aj trittico

jankaryan
autor
23. sep 2021

@ailiba super mám CBD doma ale na mňa moc nefunguje ale držím palce máš problém so spankom

ailiba
23. sep 2021

@jankaryan no, záleží aj na kvalite cbd... Vieš z čoho máš tie problémy? Aj ja tebe držím palce... Poznám to, je to hrôza. Dobre sa vyspať je základ.

luccija
23. sep 2021

@jankaryan a koľko spiš v noci?ukludnovak či liek na spanie nezaberie?ideál by bolo byť PN pokým sa dostaneš do poriadku, keď aj Triticco berieš...

alenamihal
23. sep 2021

@marianarem na zaciatku 20% (jedna flasticka) a teraz 10%

alenamihal
23. sep 2021

@marianarem vyskusala som viac druhov ale od Absinther je u mna topka

jankaryan
autor
27. sep 2021

@luccija včera som spala dobre dnes max 4,5 hodín

pavlicka123
22. okt 2021
Používateľ pavlicka123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pavlicka123.

@jankaryan určite odporúčam buď cbd, ktoré ťa zároveň upokoji, zbaví stresu a pomôže ti spat ako bábätko alebo bylinné kapsule na prírodnej báze, ktoré pomáhajú hlavme pri nekvalitnom spánku alebo nespavosti.. ak máš otázky, tak mi napíš ss 🙂

iveta7677
23. okt 2021

@jankaryan aj napriek tomu ze beriete Trittico takto zle spite?

jankaryan
autor
23. okt 2021

@luccija trittico beriem 2 mesiace 100 miligramov a spím po ňom max 3,30 min

jankaryan
autor
23. okt 2021

@sivana09 klobúk dole

jankaryan
autor
23. okt 2021

@iveta7677 nepomohlo moc

marca12
23. okt 2021

Mala som obdobie,kedy som nespavala to bolo sialene. V robote som sice nebola fyzicky unavena,ale psychicky. Vsetko ma rozculovalo,bez nalady,zle mi bolo uplne som vyhorela. U mna nespavost bola kvoli zdravotnym problemom v rodine a strachu s tym spojenym. Spavala som hodinu,dve. Po par mesiacoch,ked som sa ukludnilana zmierila sa situaciou,sa aj spanok upravil. Celkovo som typ cloveka,ked ma nieco tazi,prejavi sa to na spanku. Radsej keby som chladnicku vyzierala. 🤣