Keď máte dlhodobý problém so spánkom ako fungujete v práci?
ja som zle spavala,ale dam si CBD olej a klop klop spim ako medved 🙂))))))
@alenamihal Ktory konkretne CBD olej?
@alenamihal koľko percentný používaš?
Vstanem a makám tak, že nemam kedy myslieť na to, ze som dlhodobo nevyspata. Pitný režim a ovocie/zelenina pomahaju
mne pomáha melatonín
@jankaryan u mna nezaberalo nic z liekov na spanie (z volnopredajnych)..z melatoninu ma bolela hlava a zabral asi raz...aj to bola asi skor nahoda...musela som upravit rezim pred spanim, ziadna telka, telefon cca hodinu pred spankom...kniha, pritmie, sviecky, dobry caj, potrebovala som sa trosku skludnit...to celkom pomohlo...ak je to naozaj kazdodenny problem, tak ny som skusila lekara..ja som mala isty cas dost velke psychicke problemy...dostala som Lexaurin, ktory si sporadicky pri velkom vypati dam..a cuduj sa svete, odvtedy spim ovela lepsie, lebo viem, ze v skrini mam nieco, co mi v pripade problemu isto pomoze...psychika je silna vec...
@alenamihal skúšala som no moc nepomohol
@bambulienka25 u lekára si bola s tým?
@ladybug138 skúšam aj ja toto ale beriem aj trittico
@marianarem na zaciatku 20% (jedna flasticka) a teraz 10%
@marianarem vyskusala som viac druhov ale od Absinther je u mna topka
@jankaryan určite odporúčam buď cbd, ktoré ťa zároveň upokoji, zbaví stresu a pomôže ti spat ako bábätko alebo bylinné kapsule na prírodnej báze, ktoré pomáhajú hlavme pri nekvalitnom spánku alebo nespavosti.. ak máš otázky, tak mi napíš ss 🙂
Mala som obdobie,kedy som nespavala to bolo sialene. V robote som sice nebola fyzicky unavena,ale psychicky. Vsetko ma rozculovalo,bez nalady,zle mi bolo uplne som vyhorela. U mna nespavost bola kvoli zdravotnym problemom v rodine a strachu s tym spojenym. Spavala som hodinu,dve. Po par mesiacoch,ked som sa ukludnilana zmierila sa situaciou,sa aj spanok upravil. Celkovo som typ cloveka,ked ma nieco tazi,prejavi sa to na spanku. Radsej keby som chladnicku vyzierala. 🤣