Ako funguje Z-box Packeta?

5. okt 2024

Ahojte, nemam s tym skusenost, no chcem si nieco objednat, a len cez packetu sa da. Citala som, ze musim mat aplikaciu a zapnut GPS a bluetooth, no vobec tomu nerozumiem na co mi tieto veci su k tomu. Normalne sa bojim, ze balik nebudem vediet vybrat. Vie mi niekto pomoct, ako to presne krok za krokom funguje? Ďakujem 🙂

letfenixa
5. okt 2024

Z-boxy už majú aj ciselniky, na ktorých stačí zadat pin, netreba aplikáciu.

autor
5. okt 2024

@letfenixa no na stranke packeta som vyhladavala take, ale ziadne nie su take v nasom okoli

patus_2
5. okt 2024

Stiahneš aplikáciu, tam ti bude svietiť, že máš balík. Prídeš k zboxu, zapnes gps a bluetooth, cez bluetooth sa mobil spáruje s zboxom, klikneš na otvoriť ZBox a máš otvorené.

moonlight1210
5. okt 2024

Ak sa obavas, ze to tvoj mobil nezvladne, mozes este v aplikacii dat zasielku zdielat s kym chces (musi si tiez nainstalovat packeta aplikaciu.).
Takze to moze skusit vybrat este niekto iny miesto teba, ak chces.

Ja som tak vyberala zasielky detom, ked boli odcestovane. Zdielali to so mnou a ja som sla vybrat.

gejb
5. okt 2024

Poteším ta, vypadá to na prvý pohľad komplikovane ale je to úplne blbuvzdorne. Pise ti tam všetko co máš zapnúť, kde kliknúť a tak...k balíku sa dostaneš na 100%.

bubuzu
5. okt 2024

Majú to veľmi dobre urobené. Len si stiahni ich appku. A potom klikneš na zásielky a tam bude tá tvoja. Keď ti príde správa, že je v boxe, prídeš k boxu, klikneš va poke na vyzdvihnuť zásielku a ďalej sa ťa to ono bude pýtať, či chceš zapnúť bluetooth, pripojiť k boxu, polohu...všetko len potvrdis, otvoriš box, vyberieš, zavrieš. Nemusíš nič pracne nastavovať sama niekde v útrobách telefónu.

autor
8. okt 2024

@gejb dakujem 🙂 tak teda skusim 🙂

autor
8. okt 2024

@bubuzu presne toto som potrebovala vediet