Ako funguje táto stránka?

ttammkz
23. mar 2020

Ahojte
Volám sa Tamara a som tu nová. Zaujimalo by ma pár otázok ohľadom tejto stránke. Aj keď sa o tejto stránke vráví že je väčšinou pre mamičky. Nakoľko ja niesom mamička ale táto stránka sa mi začala páčiť ohľadom toho že si tu ľudia odpovedajú na rôzneho typu otázok. Každí z Vás ma profil a chcela by som sa opýtať ako ho zauživate. Veľa z vás postujete veci čo denne robite na profil alebo ten profil mate preto ak niečo neviete sa opýtate ostatných alebo odpovedate na otázky ostatných ? Rada by som sa dozvedela o tejto stránke viac.🔥
Nakoľko mám v obľube sa podeliť s ľudmi s novými nápadmi,receptmi a pod. Vecami.🔥🤤
Tak preto sa pýtam. Bola by som rada za hocijakú odpovedď🤔😊

jajko22
23. mar 2020

Ved aj tak aj tak maju ludia tu profil, podla svojich pováh, situacií, motivácii prispievaju, vyjadruju sa, pisu. Ja teda som citala same zle veci vysmievanie sa z modreho konika, prirovnavanie ze ked niekto napisal z si ako z modreho konika..tak ten vyznam bol, ze stupidne nieco. Ale neni to pravda samozrejme. A kedze tu je vela ludí, rozny prispievatelia, tak aj sa vyskytnu prispevky rozne, z oboch stran ludskej povahy..

zuzana_ilkova
23. mar 2020

Ja som si profil zalozila a vyuzivam ho ak neviem nieco ohladom maleho (som prvorodicka a maly ma 11tyzdnov) myslela som si ze je to len pre mamicky nepoznala som velmi tuto stranku ale myslim ze je super pretoze si tu ludia vymienaju casto cenne osobne skusenosti...profil nevyuzivam specialne na foto alebo tak pretoze to nerobim ani na Fb, skor je to pre mna prodtriedok komunikacie s ludmi ktori mi vedia poradit a samozrejme je super aj to ze mozes vyjadrit svoj nazor a poradit vo veciach bezneho zivota...myslim ze na tejto stranke ludia ocenia aj nove recepty napady a kreativne veci 🙂

koronavirus
23. mar 2020

Zacina tu byt podobne ako na celkom znamom fore porada. Aj na ten casto google nasmeruje ludi. Ale aj sem na modreho konika. Tak ma napadlo ze admini by to mohli rozsirit na take vseobecnejsie forum. Ak si chcete nechat zameranie na matky a rodiny OK ale v spodnej casti by sa mohli pridat vseobecne kategorie a tak by aj MK mala navstevnost co by donieslo aj prijmy atd.

eeerickal1
24. mar 2020

Myslím, že na to postupne prídeš. Ja napríklad sem chodím rada z dôvodu, že tu nájdem kopu rád, ktoré mi v živote neraz pomohli a teda najmä aj v kuchyni. Lebo ako sa hovorí človek sa učí celý život 🙂