Baby zajtra si idem kupit susicku pradla montuje sa nejako specialne potrebuje to aj nejaky privod vody ci proste to len pichnem do zasuvky a hotovo?
Ahaaa ved sa mi aj zdal privod vody dost blbost 😀 ale istota je istota dakujem 🙂
@marcelatje
@radanna11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my mame kondenzacnu ako som prave zistila podla popisu marcelatje 😀 zboznujem ju od prveho dna
mne jezisko presne kondenzacnu doniesol a je fakt uzasna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂a netreba ziaden privod vody
pozeraj recenzie,určite kondenzačnú....my máme Bosch a nedala by som ju za nič,parááááda 😉
https://www.mall.sk/ako-vybrat-susicku
rozpisuju ti aky je rozdiel medzi kondenzacnou a ventilacnou.
my mame ventilacnu a mame vyvod von z domu na tu paru pri suseni pradla. ja som vzdy mala take a to som v zahranici a pracovala som pre vela rodin.
ak byvas v panelaku tak by si mala pozerat skor kondenzacnu. ale mas to ozaj pekne napisane v tom linku
@radanna11 prívod vody určite nepotrebuješ 😀 😀 😀 😀 podľa toho akú sušičku si vyberieš, existujú ventilačné a kondenzačné. Ventilačná odvádza teplý vzduch dosť hrubou trubicou ktorú treba niekam vyviesť. Kondenzačnú strčíš do zásuvky a ideš 😉 😉