Ako funguje sušička na prádlo?

radanna11
27. dec 2014

Baby zajtra si idem kupit susicku pradla montuje sa nejako specialne potrebuje to aj nejaky privod vody ci proste to len pichnem do zasuvky a hotovo?

marcelatje
27. dec 2014

@radanna11 prívod vody určite nepotrebuješ 😀 😀 😀 😀 podľa toho akú sušičku si vyberieš, existujú ventilačné a kondenzačné. Ventilačná odvádza teplý vzduch dosť hrubou trubicou ktorú treba niekam vyviesť. Kondenzačnú strčíš do zásuvky a ideš 😉 😉

radanna11
autor
27. dec 2014

Ahaaa ved sa mi aj zdal privod vody dost blbost 😀 ale istota je istota dakujem 🙂
@marcelatje

marcelatje
27. dec 2014

@radanna11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

danieli
27. dec 2014

my mame kondenzacnu ako som prave zistila podla popisu marcelatje 😀 zboznujem ju od prveho dna

andrejka1974
27. dec 2014

mne jezisko presne kondenzacnu doniesol a je fakt uzasna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂a netreba ziaden privod vody

janinah
27. dec 2014

pozeraj recenzie,určite kondenzačnú....my máme Bosch a nedala by som ju za nič,parááááda 😉

dana_l
27. dec 2014

https://www.mall.sk/ako-vybrat-susicku
rozpisuju ti aky je rozdiel medzi kondenzacnou a ventilacnou.
my mame ventilacnu a mame vyvod von z domu na tu paru pri suseni pradla. ja som vzdy mala take a to som v zahranici a pracovala som pre vela rodin.
ak byvas v panelaku tak by si mala pozerat skor kondenzacnu. ale mas to ozaj pekne napisane v tom linku