Pekný večer, taká možno zvláštna otázka. S manželom ideme zajtra do sauny, po dlheeej dobe niekde spolu a sami bez detí. Ako to prosím chodí, do sauny sa ide len v plachte to rozumiem a je tam aj vírivka a tam mi je nepríjemné bez plaviek.. ako to funguje? do sauny v plachte, vyjdem oblečiem plavky do vírivky a opäť vyzleciem ak budem chcieť naspäť do sauny? Ideme prvý krát tak netuším
Nepise to na ich stranke? Ked nepise tak tam zavolaj
Vo väčšine wellnesov je bezplavkova zóna, to znamena vsade bez plaviek, iba s plachtou. Aj to sauny aj do vírivky.
A ibac medzi recou... mam pocit, ze ti co menia nazov temy ani necitaju prispevok kedze sa nepytas ako funguje sauna 😀😀
Kto sa hanbí, nejde do vírivky, len do sprchy🤣
A sprchy pri saunach su spolocne, kedze sa treba osprchovat pred kazdou saunou ked sa meni... ze vyjdes z parnej, sprcha, tak ides napr. Do finskej.. takze tam si hola v tej sprche kde ta vidia aj muzi.. ci sprcha by ti nerobila problem?
Jasne, ze do virivky bez plaviek. A ako sa osprchujes po saune? To ta tiez uvidia vsetci.
Nad podlahou sa nachádza studený vzduch, ktorý vytláča teplý vzduch k stropu. Človek znáša vysoké teploty vzduchu v saune i po dlhšiu dobu (5 – 10 min. i viac).
Mňa v kúpeľoch učili, že vždy si vyberiem buď suché alebo vlhké saunovanie, a aspoň 3 cykly zopakujem. Po saune je potrebné sa osprchovať/schladit a dopriať odpočinok v dĺžke samotného saunovania a nie behať od sauny k saune. Treba dodržiavať pitný režim. Do vírivky sa ide nahý, ale vo wellness sú ľudia, pre ktorých je saunovanie súčasť životného štýlu, nestalo sa mi,že by ma niekto ocumoval alebo bol na mňa zvedavý. Všetci to berú normálne.
Do virivky idete nahí, lebo budete v bezplavkovej zone, co su vzdy komplet cele wellness. Ak sa hanbis, tak nechod do virivky
Asi umrela od hanby 🙂
My chodime do takeho wellnesu, kde je bezplavkova zona.. preto vo wellnese nechodim do virivky... takze musis sa v tom wellnese opytat..