Prosim,ma niekto mall kartu? Ako to funguje? Su tam nejake poplatky? Ak neberiem uver, ale za tovar rovno zaplatim, da sa to tak? Mall ponuka velke zlavy na nakup s touto kartou, ale netusim, ci za tym nieco nie je. Dakujem za vsetky rady
@ciernysokol ta karta ti ponuka iba raz zlavu 30 E
@liz_lemon a tie ceny, co su uvedene, ze s mall kartou, to uz bude vzdy tak s tou kartou, ci sa len prvy krat odrata 30 a potom su ceny ako bez mall karty? Nerozumiem tomu. Ked si zaobstaram kartu, vzdy s nou budem nakupovat za ceny, ktore su uvedene ako ceny s mall kartou? Dakujem
@ckocka dakujem, to som videla, len nerozumiem, ako funguju nakupy
@ciernysokol ta zlava je iba raz, ked ju minies, viac nie je, ona sa ukazuje pri kazdom tovare, ale plati len na 1 vec
@liz_lemon aha. Vdaka za vysvetlenie. Tak to je nanic. Ja ze pri kazdom, som si tu naivne myslela.
@ciernysokol Riadne zavádzaju, že...? Sme zvyknutí na vernostné karty, ktoré funguju úplne inak
Nižšie ceny nie sú uvedené "s mall kartou" ale "pri zaobstaraní mall karty", to je rozdiel.
@ciernysokol Je to kreditná karta. Ak odstúpis od zmluvy do 6 mesiacov tak tych 30 eur musíš vrátiť.
Dakujem vam vsetkym. Vsak sa mi to aj zdalo nejake prilis pekne, preto sa radsej pytam 🙂
@ciernysokol Ahojte, prosím a za to že tu kartu budem mať musím platiť mesačne nejaké poplatky alebo nasilu niečo kúpiť? 30€ na zemi nenájdem a po 6m by som to zrušila alebo aj nie keď je to naozaj zadarmo... 🤔
@ciernysokol čaute, viem že diskusia je už rok stará, ale čítam si že s mall kartou sa Vám vráti 1% z akejkoľvek platby v akomkoľvek obchode, tak znovu otváram diskusiu, máte niekto túto kartu dlhodobejšie, s tým, že ňou bežne platíte pri nákupoch? Ste spokojní? Ja nad ňou uvažujem, uvedenú minimálnu výšku 300€ mesačne určite nebude problém minúť, čiže mala by byť v tom prípade bez poplatku. Ozvite sa pls ak ju niekto dlhodobejšie máte, ako ste (ne)spokojní, či Vám skrze ňu nenatláčajú iné produkty, atď... Dik vopred
@mikadooo ja ju nakoniec nemam.
Je to kreditná karta /úverová/, všetky podmienky vrátane cenníka sú tu vpravo dole na stiahnutie.
https://www.mall.sk/mallkarta?gclid=EAIaIQobChM...