Ako funguje Gopass?

janickajanicka
3. jan 2018

Prosim vas, vysvetlil by mi niekto, ako funguje gopass karta? Sem tam sa ma pytaju , ci ju mam a fakt neviem, ako to s nou funguje. Dakujem vam za rady.

hettinka
3. jan 2018

@janickajanicka GoPass je karta, ktorá platí na lanovky, skipassy vo Vysokých Tatrách a v Jasnej, v aquaparkoch Tatralandia a Bešeňová. Ja na ňu kupujem lístky do týchto stredísk vopred cez net a sú o niečo lacnejšie a nemusím stáť potom v radoch na lístky. Za nakúpené lístky ešte získaš body, za ktoré sa dajú dostať nejaké zľavy na jedlo a tak ... ale to som ešte nikdy nevyužila.
Však maju aj stránku na nete, skús pozrieť www.gopass.sk

janickajanicka
autor
3. jan 2018

@hettinka a karta sa viaze na ucet? Ci tam treba presunut nejaku sumu,aby som mohla nou platit?

zidenka
3. jan 2018

Pri registrácii a vytvorení karty sme platili poplatok 2,-€ viac nič. Potom ju len používaš pri platení a zbieraš body. Keď ich budeš mať dostatok, tak si ich môžeš uplatniť a získať nejaké zľavy.

janickajanicka
autor
3. jan 2018

@zidenka dakujem, takze ona sa len predklada pri plateni,ako napr. tesco karta. Netreba ju nabijat.

hettinka
3. jan 2018

@janickajanicka nie, netreba tam viazať peniaze, nezabíja sa vopred. Normálne objednam a platím kartou.

janickajanicka
autor
3. jan 2018

@hettinka dakujem.tak sa registrujem 🙂

dominika6
3. jan 2018

@janickajanicka
Laicky povedane je to klubova karta kde zbieras body za ktore mas zlavy

janulienka77
4. jan 2018

@janickajanicka ja s touto kartou objednavam vstupy do besenovej, je to vyhodnejsie, lacnejsie a nemusis nikde vystavat v rade.za kazde euro mas 1 bod. Za tie body ziskavas zlavy.

beahom
2. mar 2018

@hettinka Zdravim, ja mam este dotaz. Pokial ideme napr. 4 na lanovku a chcem vyuzit GoPass kartu, staci ked mame jednu,cize mozem kupit 4 listky na lanovku cez net na jednu GoPass kartu alebo musi mat kazdy na svoje menu tu kartu. Dakujem pekne za info.

hettinka
2. mar 2018

@beahom tak toto neviem, my máme každý svoju. na 1 kartu som kupovala len rodinný vstup do Bešeňovej, tam to potom platilo pre 3 osoby, ale predáva sa to ako balík. Ak je možné na lanovku kúpiť rodinný lístok, potom asi áno, ale inak ťa to na opakovaný nákup lístku na ten istý čas/dátum s 1 kartou ani nepustí. Skús napísať na ich podporu.

beahom
3. mar 2018

@hettinka ok, vdaka

pusina24
24. máj 2018

Dievčatá lístky zakúpené na kartu goopas sa dajú neako vrátiť?

janulienka77
24. máj 2018

Myslím že nie.

janulienka77
24. máj 2018

Skús zavolať na infolinku.

kocurik79
17. apr 2019

@janulienka77 Prosím Vás poradte mi. Zaregistrovala som sa cez net na gopass a chcem si kúpiť vstupy do bešeňovej, chápem že dám do košíka a zaplatím, ale neviem ako to potom funguje priamo na mieste, nemám žiadnu kartičku ani nič iba som sa zaregistrovala. ďakujem

pusina24
17. apr 2019

@kocurik79 kartička príde do schránky

zidenka
17. apr 2019

@kocurik79 karticka Ti pride postou. Ak Ti ale nestihne prist a potrebujes pouzit nabitu gopass, tak na mail by mali poslat take nieco ako voucher alebo neviem teraz presne ako sa to vola s kodom a pouzijes pri vstupe to. Ked Ti pride karticka staci pouzivat ju ak ju mas nabitu.

zidenka
17. apr 2019

@pusina24 asi nie, mozno sa da presunut datum...

zidenka
17. apr 2019

@beahom kazdy musi mat svoju a tam nabity vstup

drobcekdia
27. jún 2019

Môžem otázku. Po akom dlhom čase od registrácie príde kartička poštou ?

zidenka
2. júl 2019

@drobcekdia cca tyzden dva

zabina27
29. aug 2019

ahojte, tiez mam otazky na kartu - karty sme dostali pri pobyte v jasnej, ja aj muz mame kazdy svoju kartu, kde je napisane meno, ale asi ich nemame registrovane, resp. ma len on, lebo na nejaky papier v tom hoteli sme vypisovali iba jeho udaje (na recepcii povedali, ze staci jedneho). chceli by sme si kupit vstupy do aquaparku, teraz ako mam postupovat? neviete poradit? ked mam kartu, viem sa nejako prihlasit? alebo ked on kupi 2 vstupy, mozeme ist spolu? a co deti? ked podla veku maju narok na vstup zadarmo, tak ich riesit nemusime, len ich berieme so sebou?

abalaji
2. nov 2019

Kupila som 4 vstupy do Besenovej,Teraz musim priradit clenov pod seba clenov rodiny.ako postupovat?

princeznamatka
22. feb 2020

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať. Mam kartu Go pass, len karta platí tati ovi z minulého roka. Len potrebujem tu kartu zaregistrovať pod tatina. Chcela by som sa opýtať ako na to? Ďakujem za odpoveď

anna06101985
6. aug 2020

Prosím vás môžu využiť jednu gopass kartu aj dve osoby napr.na lanovku

anna06101985
6. aug 2020

Prosím vás môžu využiť jednu gopass kartu dve osoby napr.na lanovku ďakujem

lula248
17. aug 2021

Dobrý deň. Chcem získať čipovú kartu Gopass a mám len kartu v mobile. Boli sme na výlete vo Vysokých Tatrách a na bločkoch mám body, ktoré neviem aktivovať. Ďakujem za odpovede. 🙂

21janula21
7. júl 2022

Ako sa dá získať karta a koľko eur vyjde?