Ahojte,, baby, prosila by som vas o info, vedeli by ste mi napisat ako funguje automat na Brejky? Na webe Raja pise, ze kazdy den jedno biele neochutene mlieko z automatu by malo byt zadarmo? Dietatu ale za nakup/vyber mlieka neochuteneho (jedno obden) stahuje i tak 60 centov. Dakujem pekne za info 🙂
A môžeš napísať aj priamo na brejky. Ja som tiež písala mali, že dcére sťahuje a oni mi odpísali, že naša škola to má nastavené inak...
presne zdarma mame v jedalni v automate je prve lacnejsie ak chce ine tak to je za tu normalnu cenu ale v automate zdarma nemaju
Ahoj u nás to už v automatoch zadarmo zrušili a mlieko dostávajú deti k obedu a tie deti ktoré nechodia na obedy si ho raz mesačne prídu vyzdvihnúť, dostávajú to potom za celý mesiac naraz.
U nás to funguje tak že deťom dajú domov naraz mlieko na celý mesiac 😁 takže ideme domov s 20 krabičkami cca 😂
U nás je jedno čisté mlieko denne zadarmo (ak sa kúpi ako prvé) ďalšie sa platí.
Ak si dieťa kúpi ako prvé ochutené mlieko, má ho so zľavou pár centov (každé ďalšie už za plnú cenu).
Dakujem vam za info, vidim, ze je to rozne, no u nas nemavaju kazdy den mlieko na obed, ani nedostavaju krabicky pomimo automatu a i tak plati dieta za biele ciste mlieko, tak zistujem ako to funguje. Hlavne preto, ze doma mlieko velmi nepijeme a kupuje si ho len preto, lebo spoluziaci si kupuju, nie preto, ze ho ma nejak specialne v oblube 🙂
Ahoj, musí si to mlieko zobrať ako prvé v ten deň, inak sa účtuje.
A ešte treba pozrieť napríklad na stránke konkrétnej školy nastavenie - my sme napríklad minulý rok tiež nemali toto mlieko zadarmo. Namiesto toho mali deti v jedálni mlieko navyše.