Mamicky ako dostanem peniaze naspet od Aliexpress???V Novembri som im poslala 80eur a do dnesneho dna som ich nevydela ani veci,neustale im vypisujem ale robia sa ze nedostanu spravu napriek tomu,ze su online,uz som im napisala asi 100 sprav,ale ako im napisem ze mam zaujem o tovar neaky tak hned pisu ale ked im napisem ze chcem peniaze naspet tak neodpisuje mozte mi poradit???dakujem
@bibi16 Ahoj v akom jazyku mas Ali? Ja mam v anj. Funguje to tak ze pokial nemas objednavku potvrdenu ako dorucenu mozes otvorit spor - Open dispute kedykolvek. Niekedy sa vsak objednavka sama bez tvojho potvrdenia hodi do statusu dorucena. Prave vtedy mas k dispozicii len 15 dni na to aby si si poziadala o refund cez to otvorenie sporu - open dispute, teda vratenie peniazkov v plnej vyske. Ak tuto dobu presvihnes uz to ide tazsie. To uz len admina kontaktovat. Mne sa to tiez raz stalo ze som si nevsimla a nemam doma ani tovar ani peniaze. Nastastie slo o 3 Eura tak mi to tak tazko nepadlo. Dodavatelia su aj tam rozni, zial. Ale 80 eur je dost. Napis adminovi nie dodavatelovi.
spravi pises kde? resp. kam a komu. Lebo ak pises predajcovi, tomu pises zbytocne.
A spor si vobec otvorila? Ochranna doba este bezi? I ked od novembra sa obavam, ze uz davno nie. A pokial si neotvorila spor, noooo, obavam sa, ze (asi vlastnou chybou) uz peniaze ani tovar neuvidis.
@veronikaszabova no vidis, ale ze vobec som si datum nevsimla... a vacsinou mi to udre do oci. a teraz ani tuk 😀 nevadiiii...
@veronikaszabova vidíš, vybehlo mi to ako fórum kde sa práve diskutuje. 😁 Nevadí aj to sa stáva 😂
Ahojte, ako sa dá skontaktovať s nejakým administrátorom, alebo niekým zodpovedným? Darmo som otvorila spor, predávajúceho stopli, lebo oklamal viac ludí. Poslal vymyslené podacie číslo. Sú to už 2 mesiace a balíček nikde. Minulý týždeň mi jeden balíček zadržala colnica a tam musím zaplatiť poplatok 30€ za začatie konania + DPH +clo. Celý balíček nemá takú hodnotu. Doteraz mi balíčky chodili, ale teraz už neviem čo sa porobilo. 🙄