Ako dosiahnuť guľatý zadok?

labela76
6. jan 2021

Ahojte chcem poradiť už dlhšie sa trápim s tým že nemám krásny guľatý zadok. Snažím sa cvičiť ako to ide..napríklad každý deň 100 drepov s vlastnou váhou. Viete mi poradiť svoje skúsenosti?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevludna
6. jan 2021

A aj kvalitna strava bohata na proteiny. Aby sa tie svaly mali z coho spravit.

janka_266
6. jan 2021

Drepy, výpady, mŕtve ťahy, ale všetko so záťažou, mne na to stačí mesiac a nevojdem do riflí, čo by som dala za plochší 🤣

oli18
6. jan 2021

Plasticky chirurg ti urobi, aky si budes priat. Prave pred chvilou bol prispevok v TAFTe.

leskovael
6. jan 2021

Každý den cvičíš 100drepov... Mmm neviem.... V prvom rade napr ja precvičujem všetky svaly na zadku nielen drepovanim, vlastne ja drepujem úplne minimálne max 2 série drepov po 10 😂 neznášam drepovat, ale také vypady sú oveľa lepšie ako drepy (dopredu, dozadu, do bokov.. ) Cvičiť zadok môžeš aj s odporovou gumou ak nevyhovujú váhy. Tiež je podla mna fajn dat aspoň deň do týždňa pauzu a nechať svaly regenerovat. Popri tom piť protein co predpokladám ze piješ keď cvičíš.
A za ďalšie je stavba tela, nie každá má guľatý zadok, niektora ho ma guľatý aj bez cvičenia, niektorá môže cvičiť stále, aj zadok má pevný a pekný, ale nebude ho mat úplne guľatý... Aspoň podľa mňa, ale niesom ani odborník, ani sa dotoho extra nerozumiem, ale cvičím 3mesiace len doma a sama by som neverila, ako sa mi pekne postava pomaličky mení.

mk22
6. jan 2021

Hlavne nečakaj výsledok za mesiac, chce to vytrvalosť pravidelnosť správne cviky.. Nie len drepy.. Prdel je x svalov a drep je jeden cvik.. Treba série rôznych cvikov a doma no.. To je také Light cvicenicko.. To chce váhy a pridávať váhy.. Ja pred koronou som bola 4x v týždni vo fitku cvičím dllho pre dlho a zadok je hm fajn.. Ale to sú hodiny driny tréningov ritusu sú proste len tak nepostavis a áno treba aj stravu jedno s druhým.
Skus výpady do priestoru vzad do strán drepy rôzne nie len klas tiež zskopavacky výstupy na bednu a vydržať.

maud13
6. jan 2021

v prvom rade mysli na to, že 1) veľa žien má kosti na bokoch od seba ďalej, a preto nikdy guľatý zadok mať nebudú. ak máš na bokoch prepadliny dnu, je to pravdepodobne aj tvoj pripad.
2) neviem či si zadaná, ale ak nie, tak mysli na to, že na akú návnadu chystáš, takú rybu ulovíš.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misa11111
7. jan 2021

No len zo záťažou to pôjde,niekto maka roky aby mal guľatý zadok

oliviakatka
7. jan 2021

100 drepov s vlastnou váhou je NIČ. Makám s trenerkou už rok, silové tréningy a guľatý fitnessacky zadok ešte nemám ani z ďaleka. Na to potrebuješ zvyšovať váhy, viacero cvikov, stravu atď