Ako doručiť kočík?

sisinka625
11. feb 2014

ahojtie žienky potrebujem poradiť, keď ste predávali v bazári kočík posielali ste ho poštou alebo kuriérom? skôr by ma zaujímal ten kuriér, ktorú spoločnosť ste kontaktovali či nebol problém alebo tak.

magdalenkami
11. feb 2014

kurierom cca 10eur aj s poistenim,kontakt som si pytala na poste,vsetko prebehlo v poriadku,na 2.den bol kocik doruceny,obidve strany spokojne

ivett1
11. feb 2014

@sisinka625 ahoj, minulý rok som takto predávala kočík...mal nad 10kg, takže už išiel automaticky kuriérom sl. pošty...my sme kočík zložili a zabalili do kartóna, doniesli na poštu, vypísali podací lístok - dala som ho poslať ako pistený balík 2. triedy a poštovné vyšlo 7,40€ ... dá sa poslať aj tak, že zavoláš na callcentrum sl. pošty - majú ho na stránke www.posta.sk a kuriér príde priamo k vám, odváži si kočík (môže byť zabalený vo fólii, priesvitnej nie tenkej potravinárskej , ale tej hrubšej, do ktorej sa balia aj kufre na letiskách..technickej ...ale kočky dávali kočíky aj do tých hrubších plastových vriec, dobre zalepiť, zviazať špagátom...) a vypíše lístok...kočík je na druhý deň u majiteľky... myslím, že kuriér sl. pošty je zatiaľ najlacnejší...ale ...pozri ešte na webe, ak máš čas😉

sisinka625
autor
11. feb 2014

@magdalenkami
@ivett1 ďakujem pomohli ste mi