ahojtie žienky potrebujem poradiť, keď ste predávali v bazári kočík posielali ste ho poštou alebo kuriérom? skôr by ma zaujímal ten kuriér, ktorú spoločnosť ste kontaktovali či nebol problém alebo tak.
@sisinka625 ahoj, minulý rok som takto predávala kočík...mal nad 10kg, takže už išiel automaticky kuriérom sl. pošty...my sme kočík zložili a zabalili do kartóna, doniesli na poštu, vypísali podací lístok - dala som ho poslať ako pistený balík 2. triedy a poštovné vyšlo 7,40€ ... dá sa poslať aj tak, že zavoláš na callcentrum sl. pošty - majú ho na stránke www.posta.sk a kuriér príde priamo k vám, odváži si kočík (môže byť zabalený vo fólii, priesvitnej nie tenkej potravinárskej , ale tej hrubšej, do ktorej sa balia aj kufre na letiskách..technickej ...ale kočky dávali kočíky aj do tých hrubších plastových vriec, dobre zalepiť, zviazať špagátom...) a vypíše lístok...kočík je na druhý deň u majiteľky... myslím, že kuriér sl. pošty je zatiaľ najlacnejší...ale ...pozri ešte na webe, ak máš čas😉
@magdalenkami
@ivett1 ďakujem pomohli ste mi
kurierom cca 10eur aj s poistenim,kontakt som si pytala na poste,vsetko prebehlo v poriadku,na 2.den bol kocik doruceny,obidve strany spokojne