Ako docieliť biely úsmev?

miiichaelaaa
3. sep 2022

Prosím Vás, čo Vám pomohlo vybieliť zuby aspoň trošku? Len nič agresívne na sklovinu.

dadka3450
3. sep 2022

@miiichaelaaa a prečo nejdeš na dentálnu hygienu? Zuby budeš mať krásne biele.

larazivago
3. sep 2022

@miiichaelaaa isto by som neskúšala tie nebezpečné srandy z drogérie. Väčšinu z nich nájdeš v systéme RAPEX. Opýtaj sa zubára, štandardné sa robia odtlačky, forma na zuboradie a profesionálny gél, ktorý ti dá on.

dadka3450
3. sep 2022

@miiichaelaaa ešte som počula že toto pomáha.

miiichaelaaa
autor
3. sep 2022

@dadka3450 chodím 2x do roka ale až taký wau efekt to nebol 😏

patus_2
3. sep 2022

@miiichaelaaa bielenie zubov peroxidom by pomohlo, len ho prosím absolvuj iba u profesionálov. Je veľa veci na trhu, čo "zaručene" vybielia, ale môžu poškodiť sklovinu. Aj keď absolvuješ profi bielenie, tak môžeš mať citlivé zuby. Žiadne recepty so sódou, citrónom, soľou a podobnými abrazívnymi a agresivnymi látkami radšej ani neskúšajte.

ariannazara
3. sep 2022

Ahoj mne zubarka vzala odtlačky a dala mi taky gél Philips zoom. Dávam si to večer dávala som páru dní potom pauza a občasné a fakt to funguje zuby mam veľmi biele. Každý hovori ale nedá sa to asi kúpiť len od zubárky sa mi zdá.

lelluska
3. sep 2022

Zuby sa dajú vybieliť jedine peroxidom. Peroxid v akejkoľvek koncentrácii (cielene) narúša zubnú sklovinu. Cize to, čo žiadaš mozne nie je. O možnostiach bielenia sa treba poradiť so zubárom/dentalnou hygienickou, určite ako baby už pisali neskúšať žiadne “domáce” ošetrenia, ktoré vedu len o problémom a majú minimálny až žiadny efekt.

kikka95
3. sep 2022
marcellka32
3. sep 2022

@kikka95 toto vie kúpiť len zubár, či vieš kde sa dá objednať?

marcellka32
3. sep 2022

@ariannazara môžem foto gélu? Ďakujem

kikka95
3. sep 2022

@marcellka32 Dá sa to kúpiť cez Ebay. A na Slovensku chcú nejaké potvrdenie, že ste zubár?

marcellka32
3. sep 2022

@kikka95 no našla som na stránke a pýtajú IČO zubára takže len tak to kúpiť neviem...ty to vieš zohnať? 🙂

kikka95
3. sep 2022

@marcellka32 Jaj tak to som nevedela. Asi len cez ten ebay. Ale treba k tomu aj ten akokeby strojček na čo sa dá ten gél. Muž to kupoval u dentálnej hygieničky a hovorila, že z produktov ktoré používajú zubári je toto najšetrnejšie k zubnej sklovine.

bluka2
3. sep 2022

Ak ti dentálna hygiena nepomôže, niektorí ľudia majú proste prirodzene zltsie zuby. Čo už s tým, asi nič. Kaziť si sklovinu kvôli tomu asi sa neoplatí

petkasaurus
4. sep 2022

@ariannazara ahojky, super to vyzera.. Mozem da spýtať, kolko ta to asi vyslo? Ďakujem.

ariannazara
4. sep 2022

@petkasaurus 140 eur