Prosím Vás, čo Vám pomohlo vybieliť zuby aspoň trošku? Len nič agresívne na sklovinu.
@miiichaelaaa isto by som neskúšala tie nebezpečné srandy z drogérie. Väčšinu z nich nájdeš v systéme RAPEX. Opýtaj sa zubára, štandardné sa robia odtlačky, forma na zuboradie a profesionálny gél, ktorý ti dá on.
@miiichaelaaa ešte som počula že toto pomáha.
@dadka3450 chodím 2x do roka ale až taký wau efekt to nebol 😏
@miiichaelaaa bielenie zubov peroxidom by pomohlo, len ho prosím absolvuj iba u profesionálov. Je veľa veci na trhu, čo "zaručene" vybielia, ale môžu poškodiť sklovinu. Aj keď absolvuješ profi bielenie, tak môžeš mať citlivé zuby. Žiadne recepty so sódou, citrónom, soľou a podobnými abrazívnymi a agresivnymi látkami radšej ani neskúšajte.
Zuby sa dajú vybieliť jedine peroxidom. Peroxid v akejkoľvek koncentrácii (cielene) narúša zubnú sklovinu. Cize to, čo žiadaš mozne nie je. O možnostiach bielenia sa treba poradiť so zubárom/dentalnou hygienickou, určite ako baby už pisali neskúšať žiadne “domáce” ošetrenia, ktoré vedu len o problémom a majú minimálny až žiadny efekt.
@kikka95 toto vie kúpiť len zubár, či vieš kde sa dá objednať?
@ariannazara môžem foto gélu? Ďakujem
@marcellka32 Dá sa to kúpiť cez Ebay. A na Slovensku chcú nejaké potvrdenie, že ste zubár?
@kikka95 no našla som na stránke a pýtajú IČO zubára takže len tak to kúpiť neviem...ty to vieš zohnať? 🙂
@marcellka32 Jaj tak to som nevedela. Asi len cez ten ebay. Ale treba k tomu aj ten akokeby strojček na čo sa dá ten gél. Muž to kupoval u dentálnej hygieničky a hovorila, že z produktov ktoré používajú zubári je toto najšetrnejšie k zubnej sklovine.
Ak ti dentálna hygiena nepomôže, niektorí ľudia majú proste prirodzene zltsie zuby. Čo už s tým, asi nič. Kaziť si sklovinu kvôli tomu asi sa neoplatí
@ariannazara ahojky, super to vyzera.. Mozem da spýtať, kolko ta to asi vyslo? Ďakujem.
@petkasaurus 140 eur
@miiichaelaaa a prečo nejdeš na dentálnu hygienu? Zuby budeš mať krásne biele.