Kupovala som vždy lacnejšie ako je Tesco a pod. Minulu sezonu som siahla po drahsej vychytenej znacke,ale mam pocit,ze po dvoch sezonach pojdu do kosa...Plavam rada a vela,ale len v letnej sezone,ked to zratam ,tak dokopy vydrzali 30 dni v mori+cca 20-30 krat bazen.Odporucate nejake,ktore su trvacnejsie a vydrzia podstatne viac?Dakujem za tipy.
ako dlho? roky... aj 5 - 6 rokov...
ja mam napr. uz roky plavky O'Neill a teda absolutne im nic nie je, teraz som si kupila z HM a nieco mi po jednej sezone hovori, ze nevydrzia tak dlho no a na plavanie mam Speedo a tie uz mam tiez roky a drzia stale, gumicky nepovolili
https://www.foxracing.sk/shop/fox-podprsenka-th...
Ja mám 13 rokov tieto plavky od fox a sú ako nové. Nevyblednute, nevytahane. Za tie roky som k nim mala aj nejake iné keď som isla k moru ale tie vždy dopadli tak ako píšeš ty, po pár razoch hanba obliect😅
Chystám sa kúpiť si nejake od abraka alebo yoginess, tento rok sa mi veľmi nepáčili tak možno o rok, dúfam že tie vydržia tiež dlhé roky.
Ja si kupujem len drahšie, v bežných obchodoch ako je HM mi nesedia veľkosti. Litexy mi držia jak kone niekoľko rokov. Dva roky dozadu som si kupovala Feba a rozpadli sa, som z nich sklamaná.
@zuzinabila a akú značku si kúpila? Nech viem ze na čo neminat..
@zuzinabila aj Marko sú výborné, ale ja som mala pred rokmi plavky z Tesca, myslím, že nestáli ani desať eur, vydržali dosť dlho a boli to plavky, ktoré sedeli perfektne, ani sa neroztiahli, ani nezmenili farbu.
tento tyžden som vyhodila plavky z Tesca, mali 10 rokov, samozrejme som nenosila len tieto , ale na striedačku s inými a až teraz povolili gumicky 😀
@siimonella asi sme mali rovnaké 😎, tiež ma to prekvapilo
@deti95060810 ale pri akom intenzivnom pouzivani?aj mne vydrzali roky v skrini🤣ako som pisala,tieto zvladli 30 dni pri mori ale niekolko hodin denne vo vode.ja sa pri mori neopalujem,ja som skoro nonstop v slanej vode🙂+cca 30 krat bazen chlorovany,ale nie namocenie,intenzivne plavanie..ale aj tak chcem nieco odolnejsie co vydrzi viac
@elizabet173 vdaka,pozriem.len Speedo je na mna asi ozaj prilis sportovy styl.hladam nieco elegantne v com sa da intenzivne plavat🙂
@elizabet173 tiez ma Tesco milo prekvapilo pred casom.vydrzali ozaj na cenu aj mne velmi dlho🙂
Dakujem,dievcata,popozeram vsetky tie znacky,co ste odporucili💛
@zuzinabila tiez som kedysi viac plavala a plavky som nikdy nevyberala podla znacky ale podla toho ako mi sedeli. Myslim, ze ich vydrz zalezi od materialu a hlavne od toho ako rychlo a ako dobre ich po plavani operies.
@missdiva najlepšie plavky, aké som kedy mala boli kúpené asi pred vyše 20 rokmi, nepamätám si značku, ale bolo na nich našité také kovové písané písmeno M, mala som dvoje, aj celé, aj dvojdielne, jedny čierne, druhé červené, mala som ich roky, bez zmeny farby, tvaru, pružnosti, boli stále ako nové a to som plávala veľa, niekedy aj denne cestou z práce som išla na plaváreň, takže tie celé boli využité na 400%. Neboli lacné, pred toľkými rokmi som za dvoje dala v prepočte vyše 100 eur, ale boli perfektné.
Ja si kupujem plavky v calzedonii. Denne som v mori a v bazene a drzia. Aj tvar aj farbu. Niektore mam aj 5-6 rocne od nich. Raz som si kupila inu znacku, uz nepamatam aku, tiez ma vysli 50€ a do mesiaca sli do kosa. Vytahane, vyblednute..otras.
@zuzinabila nie, v skrini isto nie...🙂
načo by som si potom kupovala plávky...
Niekolko plaviek z Calzedonie mam uz niekolko rokov, nosim ich casto, okrem dovolenky aj doma pri bazene, a to priebezne pocas celeho roka
mne dlho vydržia lindex. neviem zničiť ani protest a o-neill
@zuzinabila mám billa bong aspoň myslím že sa to tak píše a mám ich 13 rokov a furt vyzerajú rovnako
@amelie2017 no, presne, na Calzedoniu som tento krát stavila, ale čakala som trochu viac🙂 a tie peniaze, čo za ne človek dá nie je málo.bikiny bežne mimo akcie cca 50 Eur. ale možno sa pozviechajú, uvidím.len teraz ako som ich šetrne oprala, mám dojem, že stratili ten tvar. pozerala som aj iné, ale v tej Calzedonii sa mi páčia aj strihy aj vzory, inde som nevedela vybrať
@podmostom Calzedonia. mimo akciu bikiny 50 Eur...ale skúsim ich ešte rozchodiť. podprda drží, len ten spodok akoby strácal tvar.možno sa ešte napne, keď ich dám na seba,uvidim. tie športové značky-tam si neviem vybrať strih ani vzor🙂
alebo nakoniec zistim, ze muž ich hodil omylom do prania na 40stupnov, aj to je mozne🙂lebo viacere pisete, ze vam Calzedonia vydrzali, tak aj mne by mali🙂ale dakujem teda aj za ine tipy!
@deti95060810 a ktore ti teda vydrzia?
Ja som teraz menila plavky po vyse 10r.😂 Boli z Tesca. Teraz mam z Decthlonu,uvidime,kolko vydrzia ale nviem,co by sa malo na nich "pokazit"
@iwesska no napriklad ze sa ti vytaha farba alebo lemy sa roztahaju🙂 ja mam jedny z Tesca, fakt ze roky vydrzali, tvar drzia paradne, ale farba je o 5 odtienov svetlejsia ako bola a na podprde a nohavickach su odtienovo rozdiely, tak to uz nee
Za mňa Tesco
Ja mám z H&M už vyše 6rokov a ešte stále držia 😅
@zuzinabila Speedo sú fajn, ak máš rada športový štýl a vydržia.