Ako dlho trvajú skúšky v autoškole?

domka1205
5. feb 2022

Dobrý večer,je tu prosím niekto,kto v poslednej dobe robil vodicak(pripadne rodinný príslušník),ako dlho prosím v tejto situácii trvajú skúšky? Začínajú mi 7.30,s akým približne časom mám rátať-kedy ste skončili,boli ste viacerí naraz? Dakujeeem 🙂

mimina323
5. feb 2022

moja dcéra robila teraz v januári, dala si ešte pred jazdou kondičnú, lebo skúšky mala mať presne v novembri, keď zavreli školu . Začínala ako Ty, a o 10 už mala aj test aj jazdu za sebou. Ale asi je to individuálne, podľa počtu žiakov, ktorý majú v ten deň skúšky.

domka1205
autor
5. feb 2022

@mimina323 ďakujem 🙂 aj ja mám ešte deň vopred kondičnu,tak sa chcem nato opytat,len som chcela takto zistiť kvoli stráženiu pre syna🙂

lulu2014
5. feb 2022

@domka1205 dcera bola v oktobri a isla na 8-9 mali test a jazdy od 10-12.

domka1205
autor
5. feb 2022

@lulu2014 ďakujem 🙂 ja sa pýtam hlavne preto,lebo na stránke kde si robím testy je informácia, že väčšinou prebiehajú skúšky od rana do poobedia😁tak uvidíme,každopádne ďakujem veľmi pekne za odpovede,snáď to bude aj môj prípad,lebo tak dlho tam nevydrziiiim😅

janulax
6. feb 2022

@domka1205 ja ti odporucam, hned ako pridete na cvicisko a zacnete sa prakticky skusat, popros instruktora, ze chces byt skusana ako prva.. Ze mas dieťa, atd. 🙂 Ja som mala skúšky pred rokom.. Okolo 7:30-08:00 sme mali test + vyhodnotenie. Potom sme sa presunuli na cvicisko. Kym sme všetci dosli, aj policajt a inštruktor, bolo asi 09:00. Bolo nas dokopy tuším 8. Nas sa aj pytali, ze kto chce ist prvý, aj na cvicisku a vlastne aj potom, ked sme uz mali mat jazdy. Cize ten kto chcel ist prvy, sa prihlasil a potom sme si uz my, žiaci, urcovali poradie. Jeden vystupil po jazde a ďalší, ktorý sa odhlodlal, nastupil 😁 ja som bola asi tretia.. Skoncila som okolo 10:45. Posledný skončil okolo 14:00. Neviem, ako to budete mat vy, ale určite by som ich hned poprosila, ci by som nemohla ist medzi prvými 🙂

mimikarol
6. feb 2022

Robila som pred dvomi rokmi. Začiatok bol o 8mej a o 12tej som už bola v škôlke v susednej dedine. Záleží aj od toho koľko vás bude. Nás tam bolo dosť, presný počet si nepamatam. Skúšky sa robili s dvomi policajtami na dvoch autách. Najskôr všetci na cvičisku a potom jazdy. Išlo to rýchlo

lulu2014
6. feb 2022

@domka1205 hlavne drzim silno palcee buducej soferke👩‍💼 🚘. A ostatne ako pisu … podla poctu ludi ….a popripade aj tu radu co napisali ze poprosit a ist medzi prvymi. 👍🏻

goblinko1
6. feb 2022

@domka1205 robil som v Auguste min rok a išiel som na cvicisko ako posledný a na jazdu ako prvý a tuším o 11 plus minus som mal papier že som spravil 😀

domka1205
autor
6. feb 2022

@lulu2014 ďakujem,budem to potrebovať🤣 stále mám aj tak pocit že to na prvýkrát nedám. Všetky jazdy som si dala čím skôr,každý deň, a nakoniec kurz prvej pomoci bol až dva týždne po jazdách. Takze mám pocit že som všetko zabudla 😒 ešte mám deň vopred kondicnu,tak uvidime,ale dakujeeeem 💋

lulu2014
6. feb 2022

@domka1205 to date ste urcite sikulka😀 dcere to vyslo uplne zle … snazili sme sa rychlo jazdy (lebo lokdown mohol prist ) a nakoniec im skusky dali az v tom oktobri.takze sme doplatili dve jazdy a plus mala jednu. A teda urobila.
Takze este raz … klidek a pohoda a budete vodicaaak😀😎😃 drzim teda silnooo palceee 🍀🍀🍀