Ahojte prosím ako dlho trvá vyriešenie autonehody kde sa nedalo z miesta nehody určiť vinník a bol prizvaný súdny znalec z nehody. Koľko sa čaká na znalecký posudok .už je to pol roka už a zatiaľ nemajú žiadne info.a aký ďalší postup .tie ktoré máte skúsenosti.dakujem
@11bodka11 2roky na čisto len znalecký posudok ?
Nie. Celkovo
@11bodka11 a znalecký asi koľko u nás to bude v pondelok 6mes.a zatiaľ nič .ďakujem ti
fuha, tak my sme mali takuto buracku pred 15rokmi, nehoda sa stala zo strtku na piatok, o tyzden sa vsetci zisli s policajtami, a kadekym, na krizovatke, pozreli, spisali a do mesiaca bolo auto v zahrnaici, o dva mesiace sme ani nevedeli ze nejaka nehoda bola, vrak predany, poistne vyplatene... u nas ale nik nebol PN, nik nebol zraneni.. len nie je to aktualna vec, cize neviem.. ja by som asi otravovala policiu kym by ma neriesili.. otravovala by som aj znalca alebo kohokolvek. Je to dlho, ak clovek napr. nevie riesit nepojazdne auto, nove auto atd...
@simca06022011 áno a hlavne nevieme čo bude ďalej ako dopadne znalecký keďže sa vyjadrili pri nehode že nevedia kto je vinník.moj muž si stojí za svojím že nie je na chybe no vieš pokiaľ to nie je na papieri bojíme sa .už aspom keby bol ten znalecký keď aj sa to potom bude vliect no aspom toto by mohlo byť
My sme riesili dlho. Hadam aj 2 roky. Dlho sa cakalo na posudok. Potom vypovedat sme boli. Mna volali vypovedat snad po pol roku. Poton sa cakalo kym zranena ukonci PN. Ona bola PN rok. Cize dlho to trvalo.