Ako dlho ste zavinovali svoje bábätko?

frederika2
23. feb 2018

Ahojte baby,nas syncek mal 5mesiacov a stale zavinujeme pretoze ruky nam vadia pri zaspavani kto mate skusenosti dokedy ste zavinovali alebo kedy toto obdobie skonci?uz by som chcela aby spal na voľno e nedari sa ...

dedeline
23. feb 2018

Nasa chcela byt zavinuta do nejakeho 4 mesiaca. Rukami sa budila tak sme ju poctivo vzdy dali do zavinovacky. Cez den uz sme s nou skusali fungovat bez. Az raz, jeden vecer som ju zviazala, ulozila a ona revala ako tur. Nevedela som co sa deje. Ked som ju rozviazala tak sa usmiala. Ked som ju zviazala tak rev. Skusila som ju vlozit do postielky a bola v pohode a spala. A odvtedy spava bez. Svagrina balila minimalne do roka. Neviem ako to je teraz, ked ma maly 14 mesiacov. Nebavili sme sa uz o tom. Je to individualne. Da ti sam najavo, ze kedy uz nebude chciet ;)

ewell13
23. feb 2018

Ja som prveho syna na noc zavinovala do8mesiacov
Druhy ma teraz4mesiace a zavinijeme stale aj cez den

lindesy
23. feb 2018

Ja som dceru zavinovala cca 8-9 mesiacov. Tiez mi dala najavo ked uz sa jej to nepacilo

pininka
23. feb 2018

U nas to preslo tak okolo pol roka

mo_skyvader
23. feb 2018

Fu keď vidím ako dlho zavinúvaťlte cítim sa ako zlá matka :D .. môj syn má 5 mesiacov a neznáša byť v stiesnenom.. najradšej sa rozťahuje .. zavinovali sme asi len 3 týždne.

lavieenrose
23. feb 2018

@mo_skyvader kazde dieta je ine a da najavo kedy mu staci

lavieenrose
23. feb 2018

na co tlacis na pilu ? teba to obtazuje ze mu je dobre zavinutemu ? myslis ze jemu by bolo lepsie keby mal moorov reflex a by sa zobudil? za mesiac sa moze vsetko zmenit on prestane vyzadovat odznoe reflex .na co sa trapit? naco trapit dieta lebo nieco nieje podla tabuliek..

janka7177
23. feb 2018

@mo_skyvader Ja som tiez zavinovala necely mesiac.Mala spalaradsej pod dekou.Skusala som aj spaci vak,tiez sa jej to nepacilo.Ked som jej dala rukavicky,sermovala rucickami ako diva.Niektore deti maju asi radi slobodu. 🙂

mima86
23. feb 2018

Moji maju 10 mesiacov a cez den stale zavinujem, ale uz do deky a spia von v kociku. Uz sa sice nebudia na rozhadzovanie rukami, ale kym vsetko pochytaju, tak prejde aj 40 minut, kym zaspia. Takto su tuhi do 5 max 10 minut. Na noc sme na volno od 8 mesiacov priblizne.

guizui
23. feb 2018

ja som zavinovala tiez dost dlho, tusim do 7 mesiacov, aj ked okolo toho 5-6m sme presli do fazy ze bola zviazana pri uspavani (uspavala som na rukach hojdanim) ale ked zaspala, rozviazala som ju. v tom 7m mi dala jasne najavo ze uz nechce byt zviazana, snazila sa pri uspavani vytiahnut rucky. inak v tomto obdobi zacala aj sama zaspavat, uplne bez z nicoho nic. Takze ja zavinovanie len odporucam, pokial dietatku vyhovuje. Dieta instinktivne vie, co potrebuje a je super, ked vypocujeme jeho potreby. Moja mala je ukazkovy spac a myslim, ze za to vdacim prave perinke. vobec sa netrap, ze uz je "velky" na zavinovanie, sam ti da vediet, kedy uz stacilo 🙂

frederika2
autor
23. feb 2018

Presne tak kazde dieta je ine a kazdy radi ine najsor som citala ze zavinovat len do 4mes potom do 6 niekto to robi ak rok ako pisete ,cez den nezavinujeme ale na noc to bez toho nejde aje ked sa mu sem tam podari rucicky vytiahnut o chvilubje hore brhli si ocu,chyta sitym nohy a vsetko naokolo ...

frederika2
autor
23. feb 2018

Tak dufam ze sa jedneho dna dockame aj my a da nam najavo ze stacilo 🙂

lavieenrose
23. feb 2018

@frederika2 nebojsa vsetko jedneho dna sa zmeni...moja zaspavala v satke lebo inac nevedela...a teraz odkvecne aj pod stolom ...

frederika2
autor
23. feb 2018

@lavieenrose Super stadium 😜

lavieenrose
23. feb 2018

@frederika2 uplne mi to vyhovuje a som stastna uz nemusim cakat hodinu kym zaspi...lepsie zaspava aj v postielke vecer..uz nebojuje nevymysla..

lilu74
23. feb 2018

3tyzdne v perinke potom na spanie spaci vak sme pouzivali.

frederika2
autor
24. feb 2018

@lavieenrose tak to verim my bojujeme veru kazdym dnom

frederika2
autor
24. feb 2018

Nam je spaci vak na nic ani raz sme ho nevyuzili uz aj maly mu je

lavieenrose
24. feb 2018

@frederika2 pockaj rok a pol a zlepsi sa to :P

slnecnica321
1. mar 2018

My sme zavinovali asi do 4 mesiaca potom sme ju davali spať do zimneho overalu aj cez den aj v noci .. v nom si netrela ocka nebudila sa na svoje strhnutie..a po nom ako vyrastla sme presli na spaci vak spi v nom doteraz.