Ako dlho si nechávate vianočný stromček?

27. dec 2020

Mamicky do kedy si nechavate Vianocne stromceky? Mate stromcek vysvieteny aj cez den?

strela7
27. dec 2020

do buducich vianoc nechce sa mi to spratavat, nechavam zhasnuty nechcem minat elektriku :=))) ale nie aka otazka taka odpoved :=))

misiatko81
27. dec 2020

soviet nam cely den a dole pojde 6.1. ak neopadne dovtedy

sapetka
27. dec 2020

Svieti cely den. Po 3kraloch pojde dole

elizabet173
27. dec 2020

svieti mi aj cez den, po Troch kraloch spracem, asi ten prvy vikend po tomto sviatku

0silvia0
27. dec 2020

mozes zaobchadzat so stromcekom tak ako uznas za vhodne alebo tak ako si to robila doteraz. My nechavame do troch kralov a zasvietime kedy nam napadne...

lienka175
27. dec 2020

svietime viac-menej celý deň, keď nám napadne, tak zasvietime a potom už svieti do večera... a spratúvame tak v polovici januára, keďže zdobíme až 23. 12., tak nech si ho užijeme 🙂

markaterka
27. dec 2020

My presne ako
@0silvia0 ale deti vôbec nemajú oň záujem. Potešil ich prvý deň 24.12. keď ho uvideli postavený, odvtedy si ho vôbec nevšímajú. Takže keby ho dáme aj dnes dole tak sa nič nedeje

sense
27. dec 2020

Svieti ráno do pol deviatej od cca 6.00 a večer od 16.30-23.00 a ak vydrží tak do troch kralov

kristoja
27. dec 2020

Stromček nechávame do troch kráľov a svietí len večer pokiaľ ešte nespíme 😊

ninusa221
27. dec 2020

Svieti len večer aj vypíname ked ideme spať ... a dávame ho dole keď mame čas 😂 dakedy aj v polke januara...

anjelicek26
27. dec 2020

Svieti cely den a ostava do 6.1.

deti95060810
27. dec 2020

okolo 10 .1 pôjde dole... svieti keď ho zapnem ja, deti už moc nezaujíma a to sme stavali a ozdobovali stromček 2 dni pred Vianocami... Keby že ho máme od zač. decembra tak to si už neviem ani predstaviť ...

vulka
27. dec 2020

U nás tak do polročných prázdnin a svieti podľa nálady - aj celý deň.

vroni
27. dec 2020

Svieti od 24.12 (aj keď ho staviame deň vopred), cely deň až do cca 15.1, potom ide dolu. Ten minuloročný mal smolu (alebo šťastie?), že zostal zabudnutý v rohu záhrady, na slnku získal krásnu medenu farbu, ihličie neopadalo a tak máme v záhrade ako gag osvetlenu stromiu zombiu...

potvorka88
27. dec 2020

Svieti nonstop a davam dolu az na Hromnice kedze ho mame od 23 vecera. Akurat ostatnu vyzdobu davam dolu na 3 kralov

lenka2710
27. dec 2020

My zdobíme vždy cez víkend na Mikuláša, a dávame dole po Troch kraloch, a podľa toho ako je vonku, keď je pod mrakom a škaredo tak svieti aj cez deň, keď je vonku krásne, tak zbytočne vy svietil

ysseba
27. dec 2020

@strela7 Tu sa človek fakt nemôže nič opýtať. Čo je na tej otázke, normálne ju zaujíma ako je to v iných rodinách. Podľa mňa je otázka úplne normálna, len odpoveď debilná... autorka - my ozdobujeme také necelé 2 týždne pred Vianocami a dávam preč (aj celú ostatnú výzdobu) tesne po Troch kráľoch. V bývalom byte bývala oproti suseda, ktorá mala stromček ešte na konci marca 😖 A zapínam stromček tak keď sa začína stmievať 🙂

strela7
28. dec 2020

@ysseba netreba byt uzkoprsy, ved nic som neoovedala zle :=)

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandrahi
28. dec 2020

niekedy aj cez den zaziname, ked je tmavsie, ze je zamracene, po troch kraloch vacsinou davame dolu aj ked je mi to luto najma ak v tom obdobi napadne sneh, co tak zvykne 🙂