Moj syn si dal atramentove pero do vrecka "vzacnej" mikiny Adidas, pravdaze mozete 3x hadat co sa stalo…Vo vrecku zostal ako aj navrchu mikiny z toho flak(modry)…Drhla som to mydlom, octom,bref-citrus, hodila do oxi vanishu…Nic….Mate prosim nejaka s tym skusenost?Cim by to slo dole?Lebo mne uz dochadzaju sily…Pocula som este, ze citronom…Inak aj zmizikom som to skusala…Zmizik bol hned vyradeny…Cely modry….Dakujem.
skus kupit zlcove mydlo a tym.. pripadne lanza mydlom.. ale ak sa ti nepodari ten flak dat prec, urcite nekupuj novu drahu mikinu, kym sa nenauci, ze atramentove pero do vrecka nepatri 🙂
urcite vyskusaj obycajne zlcove mydlo. Mne s tym zisli flaky od cernic aj cucoriedok.
Zlcove mydlo dokaze odstranit len veci organickeho povodu, nie atrament.
Tu je tip na odstranenie atramentu: http://akovycistit.sk/ako-vycistit-atrament/
Ale pokial si to uz skusila a neslo, navyse kedze je to v tej mikine uz "zaprane", tak sa obavam, ze to uz dolu nepojde.
hehe, to som nevedela ani ja 😉
Skusim teda tu citronovu stavu so solou, co tam bolo napisane, kedze to zlcove mydlo je na org.
Tak s citronovou stavou a solou to nespravilo nic.Este skusim od cincila 18 lanza mydlo a nechat to postat celu noc:(((((…Uz neverim, ze to pojde dole...
Takze ani vydrhnutie a ani lanza mydlo nezabrali.Vzdavam to….Dakujem za pomoc.
Tu je este foto…Je to dost velky flak..