Ahojte mamicky, snad sa vykokcem 🙂) idem balit darceky a na jednych leginkach som nasla taky ten ochranny klobucik co davaju v obchode aby sa nieco neukradlo.. ja to nechapem, nevsimla som si to ze nam to predavacka nedala dole, nepipala som aj ked som vysla z predajne.. ako to dam dole? musim ist opat do toho obchodu?? dakujem za rady
ani to neskusaj davat dole,nietore maju v sebe farbu a ked to otvoris znici ti oblecenie,jedine do obchodu bez
Aj mne sa to uz stalo 🙂 Ja som to normalne ucvikla kombinackami 😀 (kazda strana je spojena drotom, ktory prechadza cez latku.
Ja som raz kupovala parmazan, ktorý bol v takom ochrannom plastovom obale s cipom, prideme domov a obal nebol preč. Naspat sa nám nechcelo, kedze dostupnost obchodu len autom. Vypacit srobovakom to nešlo, ani rozbít kladivom, tak muž zobral sekeru a riadne do toho zatal, nakoniec to dal dole a este sme sa dlho smiali, že sme syr otvarali sekerou. 🙂
@stastnevydatam mne sa to stalo tiez nedavno v BB. Este ze som si to vsimla, lebo by sme to tak trepali az do Nemecka. Ja som zasla spät do obchodu. Nasilu by som to neotvarala, moze sa stat, ze si urobis dieru v obleceni. To sa fakt moze stat len na SK, ze to nezapipa.
my to mame v konstrukcii kocika a je to strasnee,neviem to najst a niekedy pipame v obchodoch a je to velmi neprijemne,ale niekedy nie,neviem cim to je,asi maly sa nejak /dobre/ oprie a vtedy nic,....
určite spät do obchodu, v niektorých čipoch, hlavne pri oblečení je vnútri farba, ktorý sa vyleje na oblečenie a už nejde vyprať.
Suhlasim s vacsinou, kedze casto v tom byva farba, pokial je to mozne, spät do obchodu.
My sme si tiez raz doniesli cip na bunde domov, ale uz nebolo mozne ist do obchodu spiatky (do Pardndorfu mame 200km). Manzel to nejak vypacil magnetom a silou, ale iba magnet na to nezabral. On to zabalil do sacku, keby tam bola farba, aby sa nic nestalo. Konkretne ten cip by som ale mohla aj odstrihnut, bol na visacke, co je vsita. Ale manzel to povazoval za ulohu sa toho zbavit 😉
Casto byvaju v obleceni RFID cipy. To su take ploche, asi 4x4cm velke visacky. Casto to byva aj prisite pri visackach. Je to tak tvrdsie na dotyk a proti svetlu v tom vidno tu cievku.
@luba28: mozno mas v tom kociari takyto horsie viditelny RFID cip? Ze nie to klasicke velke umelohmotne monstrum, ale iba ten tenky cip?
zober legíny a bloček o zaplatení a v najbližšom obchode ti to dajú dole 🙂
Skus magnet, ak nie tak do prveho obchodu 🙂