Neviem ako dalej, poznam vsetky tie pozitivne citaty a veci typu “budes sa milovat, bude aj tvoje okolie; bud stastna kvoli sebe nie kvoli inym;”….. ale ja to neviem, neviem sa tak nastavit. Som v neustalom smutku, placem, nedokazem vypnut myslienky, nedokazem mysliet pozitivne, rano neviem vstat z postele, ked zacnem nieco okolo domacnosti vypnem len na chvilu. Citim a viem ze som vsetko pokaslala a znicila a neustale na to myslim, premyslam ci by nebolo lepsie cele to vzdat, nech netrpim ja, nech ma tak nevidia deti, nech sa to cele takto “vyriesi”.
Zaciatok depresie, smer psychlog/psychiater
Tym ze to “vzdas” nech uz mas na mysli cokolvek sa to ale vobec nevyriesi a este len vtedy zacnu trpiet deti a vsetci okolo. Tak sa vzchop a ked to nedokazes sama, vyhladaj odbornu pomoc. Cim skor.
Minulosť zahod za hlavu, čo bolo to bolo. Nie je to už podstatne. Dôležitá je prítomnosť a trocha budúcnosť. Teš sa z maličkosti tie sú najdôležitejšie. Držím palce ❤
Neviem Ti pomoct, ale chcem Ta aspon podporit.
Neviem, co sa Ti stalo, to vies len Ty.
Neviem, ani kedy sa to nieco stalo, a su veci, ktore cas nevylieci. Na druhej strane nam moze dat trochu odstup a aj to niekedy pomoze.
Mozes skusit terapiu, ked uz je toho na Teba vela. Viem, ze pomaha priroda.
Drzim palce a prajem pekny den. Niekedy je to namaha mat pekny den, ale stoji to za to.
Všetko sa da riešiť okrem ťažkej choroby.Všetko je riešiteľne.
So samovrazednymi myslienkami sa ma clovek inhed vybrat k psychiatrovi po pomoc. Je to akutny stav.
Je to depresia, isto to ma nejake priciny, da sa to vsetko riesit. Len teraz naozaj niekoho vyhladaj a casom sa to zlepsi.
Ak mas depresiu, tak ti citaty nepomozu. Ja beriem AD a konecne sa tesim zo zivota. 5 rokov som sa snazila a myslela si, ze je to ok.... Mala som depresiu...
Deti potrebuju mamu nemozes byt taky sebec ze nech netrpis ty tak .. šup šup na psychiatriu a ries svoj stav! Mozno ti pomozu antidepresiva terapia . Vzdy je riesenie len ho Musis hladat.
Treba najst pricinu tvojho smutku, aspon si ju nenapisala.
A co sa stalo? Preco si v smutku a stale places?
Keď si v neustálom smútku tak chod k psychiatrovi
Hentie citáty necitaj, to je toxický pozitivizmus