Ako ďalej fungovať?

12. máj 2023

Neviem ako dalej, poznam vsetky tie pozitivne citaty a veci typu “budes sa milovat, bude aj tvoje okolie; bud stastna kvoli sebe nie kvoli inym;”….. ale ja to neviem, neviem sa tak nastavit. Som v neustalom smutku, placem, nedokazem vypnut myslienky, nedokazem mysliet pozitivne, rano neviem vstat z postele, ked zacnem nieco okolo domacnosti vypnem len na chvilu. Citim a viem ze som vsetko pokaslala a znicila a neustale na to myslim, premyslam ci by nebolo lepsie cele to vzdat, nech netrpim ja, nech ma tak nevidia deti, nech sa to cele takto “vyriesi”.

pribinak
12. máj 2023

Keď si v neustálom smútku tak chod k psychiatrovi

Hentie citáty necitaj, to je toxický pozitivizmus

hankab
12. máj 2023

Zaciatok depresie, smer psychlog/psychiater

lelelienka
12. máj 2023

Tym ze to “vzdas” nech uz mas na mysli cokolvek sa to ale vobec nevyriesi a este len vtedy zacnu trpiet deti a vsetci okolo. Tak sa vzchop a ked to nedokazes sama, vyhladaj odbornu pomoc. Cim skor.

mimi2018
12. máj 2023

Minulosť zahod za hlavu, čo bolo to bolo. Nie je to už podstatne. Dôležitá je prítomnosť a trocha budúcnosť. Teš sa z maličkosti tie sú najdôležitejšie. Držím palce ❤

rosavia
12. máj 2023

Neviem Ti pomoct, ale chcem Ta aspon podporit.
Neviem, co sa Ti stalo, to vies len Ty.
Neviem, ani kedy sa to nieco stalo, a su veci, ktore cas nevylieci. Na druhej strane nam moze dat trochu odstup a aj to niekedy pomoze.
Mozes skusit terapiu, ked uz je toho na Teba vela. Viem, ze pomaha priroda.
Drzim palce a prajem pekny den. Niekedy je to namaha mat pekny den, ale stoji to za to.

dilino
12. máj 2023

Všetko sa da riešiť okrem ťažkej choroby.Všetko je riešiteľne.

marianarem
12. máj 2023

So samovrazednymi myslienkami sa ma clovek inhed vybrat k psychiatrovi po pomoc. Je to akutny stav.
Je to depresia, isto to ma nejake priciny, da sa to vsetko riesit. Len teraz naozaj niekoho vyhladaj a casom sa to zlepsi.

derdia
12. máj 2023

Ak mas depresiu, tak ti citaty nepomozu. Ja beriem AD a konecne sa tesim zo zivota. 5 rokov som sa snazila a myslela si, ze je to ok.... Mala som depresiu...

miadi
12. máj 2023

@pribinak to nie je toxicky pozitivizmus. Obycajna pravda len cloveku co potrebuje odbornu pomoc to nepomoze. Na sebevrazedne myslienky citaty nepomozu ako hovoris potrebuje psychiatra.

miadi
12. máj 2023

Deti potrebuju mamu nemozes byt taky sebec ze nech netrpis ty tak .. šup šup na psychiatriu a ries svoj stav! Mozno ti pomozu antidepresiva terapia . Vzdy je riesenie len ho Musis hladat.

domkakvet
12. máj 2023

Treba najst pricinu tvojho smutku, aspon si ju nenapisala.

sasitimi17
12. máj 2023

A co sa stalo? Preco si v smutku a stale places?