Ahojte zienky domace. Chcem sa vas spytat, hlavne tych, ci mate doma vinylovu podlahu tak ako ju cistite?
Mam vinylku ale s dekorom dreva a tak ma aj rozne drazky a hlbsie zarezy, aby to verne vyzeralo ako drevo.
Mohla by som to to cistit parnym cisticom? Neviete mi poradit? Bojim sa, ze casom to bude skarede zanesene. Pisala som aj dvom odbornikom a jeden ze ano, druhy ze nie. Tak pisem sem, ze ake mate skusenosti . Dakujem velmi pekne.
Umyvala som parnym mopom. Absolutne pohodka, ved je to plast
Dakujem vam babenky za skusenost. Vyskusam to parnym. Lebo este len ideme byvat, ale ako sa v dome beha tak je ocapana od prachu a necistot. Potrebujem ju super vycistit a kedze bola draha ako fras tak by som ju nerada znicila.
ja ju čistím normálnym mopom a s prípravkom univerzálnym na podlahy a zatiaľ všetok v poriadku a tiež máme drážky a to teda máme neporiadku z 3 zvierat vždy dosť
Vysávač a občas zmyť Ajaxom či niečím na podlahy. My sme zatiaľ len 2 dospelí, v topánkach do bytu nikto vstúpiť nesmie a ak niečo kvapky na zem, hneď to utrieme. Po narodení dieťaťa sa asi zmení aj podlaha, resp. jej udržiavanie.
@duduska25 máš lepenú podlahu, alebo len položenú rolku vinylovú? My máme obe, prízemie lepená A podkrovie rolka. Lepenú by som parným strojom neutierala, môže sa odlepiť, tým teplom. Čiže vysávam A na mokro pretrieme.
Používame na čistenie Na odporúčanie prípravok RZ150. Nájdeš aj na nete, alebo V obchode S podlahami
Čiže na vynilovu podlahy polozenu CLICK SYSTEMOM sa moze pouzivat parny cistic?
@kacenka2121 myslím, že na click by sa mohol používať parný
Obnovujem tému. Kto mate doma rôzne druhy podláh? Máme laminátovu podlahu, dlažbu a teraz sme kúpili vinylovu podlahu. Chcem si kúpiť parný mop, je vhodný aj na vinylovu podlahu s click systémom?
@duduska25 ja ju cistim parnym a je to pohode. Mame ju 3 roky