Ako cestujem ja sama , práve teraz , len či prídem aj tam , kam chcem..
Takže, vybrala som sa z Košíc sama vlakom do slovenského raja. Chlap nemôže, syn na tábore. Nik nemôže so.mnou. a čo som ja, ľavá, že nezvládnem sama vlakom? !!! Nástup v KE, prestup v Margecanoch, čaká ma hneď vlak ďalší. A kto do riti mal vedieť, že zastávky v Margecany sú dve? Dve!!!! Veď ani v Košicoch neni sú dve. Samo, že som vystúpila na tej zlej, úplne v nejakej pustatine. Veď ešte aj tá krčma neďaleko na prázdna! Fakticky na tom východe není ničoho, pomaly ani nikoho ani kunčaftoch v krčme. Ale boli tam takí dvaja, keď ma uvideli kropaje na čele, zúfalstvo v očiach , no zobrali ma do auta, niekto aj pomaha a chráni ( fakt sú aj takí, už to neodtaja). Vlak nedohnali, vysadili má po dohode v Gelnici. V živote som tu nebola, hneď oproti krčma, reku počkám tam, dám si kofolu. Dve hodiny prejdú ako voda. Kua zavreté, len v po pondelok. Prečo som sa vybrala na výlet v pondelok? Mám dve hodiny, som v cudzom meste a sama , stratená. Ani krčmy, ani rešstiky. No bolo mi to treba? Prečo mi nestačilo Turecko? Tam všetci trafia, aj ja!
Takže , ešte stále som v Gelnici, zase mi nejaký dobrodinec pomôže a zorientuje do ďalšej krčmy. A vraj dobrí ludia vymreli!
Kua, pohostinstvo ( inak krčma) sa rekonštruuje. To fakt každý prerába !? Čo si nedajú už pokoj!
Ďalšía krčma a vraj na východe nič nie je!
Konečne si dávam kofolua kávu. Karta sprvu štrajkuje, asi že jej vadí čistejší vzduch , no potom sa rozohreje a ja si môžem sadnúť a zvnútra zvhlcit Kofola! a utrieť kropaje. Ak sa dostanem na ten vlak, ak teda hráčom z krčmy na železničnú stanicu, tak sa hádam dostanem do hotela, kde má už čakajú. Jedno neotrasiteľne zistenie, ktoré o sebe mám , je že idem presne opačným smerom, ktorý m by som mala
Teraz to mám potvrdené!!! Kriste , dúfam, že tento výlet prežijem!! A nie sú tam medvede!?!???
.
Ok
Kašli na Slovenský Raj, obehni miestne krčmy a môžeš ísť domov. 🥴
No a miesto tohto trapneho pokusu o akože ,,zaujímavú" beletriu si si už mohla vygooglit spoj domov a byť doma.Lebo keď si na tej stanici vystúpila jedným smerom,tak pravdepodobne tade pôjde vlak aj druhým smerom.Spat do tvojich Košíc.
Milé🙂🙂🙂zasmiala som sa
Pekný príbeh - trápnosti a trápenie na rok dopredu.
Sa smejem, že ťa ešte nedrblo 🤪😎
Čo všeličo sa aj mne prihodilo pri cestovaní .....🤦🤬🤩
a kam vlastne ideš? Už ti treba aj domov ísť, nie teraz do hory.
😃😃😃celkom vtipne napísané....máš to zdokumentovane, ešte sa na tom zasmejes 😃😃, do tmy ešte ďaleko, tak stihneš aj do hotela prísť
Ak chceš písať vynechaj tie akože vtipné výroky a nauč sa používať čiarky.
Ženy , čo sa serete, napísala iba svoj zážitok.
Hovorí sa že ženy sa nevedia orientovať - toť ukážka 🤪. Na mňa to neplatí, ja mám georadar a hubu že sebú. A tú má aj autorka 👍
@autorka evidentne ozaj niesi schopna samostatneho cestovania.. Pozriet si poriadne vlaky, spoje, pripravit si zalozne varianty v pripade zlyhania dopravy, atd atd... Ved toto zvladnu aj studenti SŠ lepsie.... Chod ty radsej naspat domov, lebo ta este (nedajboze) dnes uvidime vecer v krimi novinach, ako lezis dokalicena niekde v priekope a posielaju po teba vrtulnik na zachranu nemoznej zeny.. Toto ozaj nieje ani vtipne, premna je to tragedia hodna hanby.. 😂😂🤦🤷
Však do slovenského raja ide.🤦🏻♀️Kriste takýto trápny troll tu dávno nebol uz
A keby náhodou je toto pravda tak na východe je toho veľa ale zjavne rozum tam niektorým chyba
Kriste, také trápne komenty tu uz dávno neboli, 🤷🤦🤷. A zase tie isté staré známe dokonale kravy tu kolú rohami ☠️
@zoja1234 prečo? Toto je život a ja mám prechodné aj zahraničie aj sama. Keď sa človek nezasmeje sám na sebe, keď bude len vyplakavat, keď sa čosi nepodarí, tak o čom.by ten život bol
Veď mi nič nechýba, Kofola , vlak ide o hodinu, keď , spoznala som ďalšie mesto., nič mi nechýba..
😆🌹😆😆
Bože ženy, pamätáte si v časopisoch rubriku "fejtón"? Veru, pamätníci asi pamätajú.. a ľudia sa nad tým aspoň pousmiali, niekto zasmial.. presne takým stylom je napísaný aj tento zážitok.. a čo sa stane na koníku? No ženy podráždene hľadajú dôvod na hádky 🤪 fakt ste už všetky len také nasrane furt?
Vlak ide o dve hodiny a v Margecanoch je len jedna stanica.
Si blbá autorka úplne? Som ti tu hodila cestovný poriadok do tých Dediniek,čo si spominala
@jana_eyre_2 presne to som chcela, aby ste sa zasmiali so mnou
Veď život nie je len dáma tragédia
Potrebujes s niecim poradit? Ci si len pises dennicek?