Ako často vynášate smeti?

13. jan 2023

Ako často z bytu vyhadzujete odpadky? Ja každý deň, za prvé sú tam aj plienky a smrdí to. A za druhé, nejaký plast alebo krabica mi vždy zavadzia a vadí mi to niekde doma, takže vyhadzujem kôš každý deň. Aj keď nie je plný.
Muž sa za to hnevá, že nás aj koše poznajú čo stále so smeťami chodíme. Ako to máte vy? Či len ja som vadná a vadia mi smeti v byte?

babulkomale
13. jan 2023

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

doriiis
13. jan 2023

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

teleskop
13. jan 2023

wow

alex49
13. jan 2023

vyhadzujem, ked je plný kôš 🙄 ked sa to chlapovi nepáči, tak nevyhadzuj a nechaj to na neho

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukbe
13. jan 2023

Hmm,ešte som sa nedostala k tomu,aby som to riešila,či počítala dni 😉ak je kôš na komunál plný alebo ho cítiť,tak vyhodíme,plasty sa nevyhadzujú špinavé,tam nemá čo smrdieť, tak doplna, bio mám maličké vedierko,to je plné za dva dni,je pravda,že to tam nenechám hniť...každému jak je libo🙂

lasoli
13. jan 2023

tak plienky si chod samostatne vyhadzovat oredsa a userris igelitove sacky,zbytocne zatazujes prirodu.

ivangeline
13. jan 2023

Mame mensi kos,takze skoro kazdy den. xD Keby bol vacsi (ako som chcela!) verim,ze by som nemusela nonstop s kosom chodit. xD

nikaeli
13. jan 2023

Máme v byte separačné koše, ktorý je plný, ten idem vyhodiť. Bio vyhadzujem každý deň. Keď sme plienkovali, tiež sme mali osobitný kôš a vyhadzovali ho každý deň. Nebudem ňuchať hovienko tri dni.

Dáš to prečítať chlapovi, aby mu tvoje chodenie ku košom prestalo vadiť? 🤦🏻‍♀️ že ho pozdravujem 😉

denden77
13. jan 2023

mam kos na plienky, v kuchyni komunal a bio, na balkone jeden velky kos na plasty, jeden velky kos na papier, tasku na sklo.. 🤦‍♀️🤣🤣
vyhadzujem, ked su plne 🤷‍♀️😁

diewcatqoo
13. jan 2023

To vazne? Vyhadzujem, ked je potreba.
Mam oddeleny kos na komunalny odpad, plasty, tetrapaky, konzervy, papier, sklo (to triedim este na cire a farebne), bio a este oddeleny kos od wc. Ked sme mali dieta, ktore malo plienky, mali sme zvlast aj kos na plienky. Vsetko vyhadzujem vtedy, ked je to plne. Bio castejsie, lebo to smrdi.

tiezjedna
13. jan 2023

Konečná toto 😂😂😂😂

tiezjedna
13. jan 2023

@jabadabadu ja sa anonymu nedivim😁položiť tak priblblú otázku pod svojim nickom, tak sa to s ňou vezie už navždy 😂

lesana25
13. jan 2023

Chodím na WC 8x denne. Manžel tvrdí, že je to veľa, lebo Maruša od susedov chodí len 5x. Ako to máte vy?

jaskolka
13. jan 2023
autor
13. jan 2023

Ďakujem za odpovede a za výsmech. Ale kde máte toľko košov? Špeciálne
@diewcatqoo … ja mam miesto tak pre jeden, ostatné veci mam pri koši.

diewcatqoo
13. jan 2023

No vrecia na plasty, tetrapaky, konzervy a sklo mam v komore, bio a kedysi aj kos na plienky som mala na balkone, wc kos logicky pri wcku. Mam 3 izbak a tiez malo miesta, ale na triedenie odpadu sa miesto najde.

sense
13. jan 2023

Vynášame vtedy kedy je sáčok plný, odpad triedime takže u nás žiadne fľaše, papier, konzervy ani Bio odpad v setoch nemáme. Pre mačacie výkaly mame extra kôš. Keby si za každý jeden sáčok zaplatíš 3-4 eura tak by si poloprázdny kos nevynasala. Takze cca raz za 7-10dni

mikadooo
13. jan 2023

Odkedy máme kompostér, tak bežné smetie vyhadzujem cca raz za týždeň. Predtým to bolo určite tak cca raz za 3-4 dní, aby to nesmrdelo. Keď som mala malé deti, tak to veru bolo denne (plienky). Neviem veru, či to niekto v bytovke u nás rátal...🤷. Závisí samozrejme od veľkosti smetiaku, my máme relatívne malý, takže som to neriešila, že chodím každý deň. Nevadia chlapovi skôr tie polopázdne vrecká? Že ideš vyhodiť, aj keď v podstate by sa do toho smetiaku dalo hádzať ešte celý ďalší deň, alebo aj dva ďalšie dni atď.?

henka123123
13. jan 2023

Kazdy den

kris_tin257
13. jan 2023

Keďže máme 5 košov (komunal, plast, bio odpad, papier a plienky) tak pomerne dosť často 😊

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiezjedna
13. jan 2023

nejde o to, kto má koľko košov, ale že kvoli takejto blbosti založíš diskusiu, ktorú navyše myslíš vážne a ešte sa hodíš pod anonym, akoby si riešila nejaké finančné či zdravotné problémy. RIEŠIŠ KRAVINU NEBESKÝCH ROZMEROV, preto sa nad tým toľké z nás pozastavujú a smejú sa! Je to dostatočne polopate napísané? Chápeme??😉

autor
13. jan 2023

@tiezjedna ja si môžem založiť diskusiu anonymne akúkoľvek, aj keby som riešila či bola skôr sliepka alebo vajce, keď je tu ta možnosť.

jaroe
13. jan 2023

ked je plný kôš alebo smrdí

autor
13. jan 2023

Ďakujem za odpovede

viestta
13. jan 2023

Prevco vynasas kos ty? Preco ho nevynasa chlap? A ano, ked su v kosi pokadene plienky treba ho vynasat denne.

viestta
13. jan 2023

@evamarek77 vsak si kup nadoby na smetie sama. Nie su drahe, nemusis to nechavat povalovat sa vo vreciach

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz