Ahojte, ako často telefonujete s blízkymi, napr. s rodičmi súrodencami, inými príbuznými, kamarátmi alebo bývalými spolužiakmi, ak bývate ďaleko? Nemyslím krátke odkazy,ale dlhšie hovory. Dík.
S otcom denne, so sestrou cca raz tyzdenne, s bratom skoro vobec. So vsetkymi si piseme na whatsapp.
S maminou každý deň a niekolko hodín. S kamarátmi si píšem pár krát v týždni, ale nie je to už každý deň ako kedysi.
S rodičmi denne máme krátke telefonáty a so sestrou cca ob deň, kamarátky podľa nálady a potreby cca 2x do mesiaca
Máme rodinný chat na messengri, tak tam si zdieľame niečo zaujímavé. U nás sa moc nezvykne volať, my sme skor introverti. Občas si voláme so svokrovcami, ti si veľmi neoblubili modernú techniku.
Ja mám skoro každý deň pol hodinový až hodinový rozhovor s mamou, otec sa niekedy pridá, ale ten nie je na rozprávanie moc. No a so súrodencami si priebežne píšeme celý rok, niekedy si píšeme tak dlhšie so sestrou raz do týždňa a s bratom si stále posielame nejaké srandičky. 🙂
vobec
S rodičmi v nedeľu to vždy už navečer máme rituál a sú to dlhšie hovory hlavne s otcom vyše hodiny 😄 a niekedy aj v strede týždňa...so súrodencami komunikujeme pravidelne cez mesanger máme tam spoločnú skupinu. Inak si veľmi s nikým nevolam ja to až tam rada nemam že vykecavat hodiny ma to unavuje
S maminou obed alebo keď niečo treba spýtam sa čo je doma nové a kedy prídem a tak so starkou ocino brat teta to všetko na fb si píšeme hocičo si pošleme večer zahráme clovece a tak😂 a s kamoškami si volám každý obed den ale tiež sme 24/7 v kontakte…
Vôbec, len s priateľom cez videohovor aj to deti hučia, ja len držím mobil 😀
Vôbec, nie som na hodinové vykecávačky o ničom. Keď niečo treba tak max. 5 minút a vybavené. Alebo osobne na návšteve.
odkedy mame male dieta tak s rodicmi kazdy druhy den, okrem toho si s mamou kazdy den napisem aspon pekny den a ako sa mame, s priatelmi si nezvykneme volat, radsej sa snazime stretnut (cez covid sme zvykli podstatne castejsie volat)
S mamou každý deň aj hodinu, otec skôr príde, s kamarátkami si píšeme, alebo osobne.Ale nebyvame ďaleko ...
S dcérou si denne niekoľkokrát napíšeme. Voláme ak nie každý deň, tak každý druhý deň.
S kamarátkou, ktorá býva v inom meste si zvyčajne tiež denne vymeníme niekoľko správ a potom minimálne hodinový telefonát niekoľkokrát mesačne. Keď sme dlhšiu dobu v zahraničí, s manželom volám každý druhý deň.
So sestrou v podstate každý deň.
Raz do týždňa na hodinku a pol
Vobec
@mimi3008 o vsetkom. Recepty, pocasie, o dianiu na Slovensku i vo svete, o rodine, o svadbach, pesnickach, spomienky na minulost, teraz dost aktualna tema - sadenie kvetin, ovocia a zeleniny atd ... My mame skor kamaratsky vztah ako vztah matka - dcera. Cize ja jej poviem uplne vsetko 🙂 deli nas dialka nieco cez 1500 km a vidime sa 2 - 3x do roka co je maximalne dokopy 6-8 tyzdnov v roku.
S mamou volám každý deň, alebo minimálne každý druhý. So sestrou málo, možno tak raz za mesiac. S kamoškami si nevoláme, ale píšeme si na WhatsApp, tiež takmer denne.
S mamou kazdy deň,so sestrou a bratom ako kedy. Niekedy denne niekedy každý druhý deň. Stretsvame sa 2-3x do mesiaca ...S kamoškou raz do týždňa,ale píšeme si denne...
S rodičmi raz do týždňa väčšinou každý piatok, s kamoškami si píšem na messengeri