Ahojte, rada by som sa opýtala,ako to máte " nastavené" s kamarátkami
Ako často si píšete/ voláte ?
Myslím také blízke. Každý deň ? Rozmyslam ako dlho je to udržateľné
Také blízke kamošky mám dve ale niekedy je to dosť intenzívne to písanie z ich strany a mám pocit že nestíham toľko odpisovať.
S jednou takou co mi ostala sme denne niekedy mame par dni pauzu co jej vzdy zabudnem odpisat. Stretneme sa tak raz za dva mesiace urobi mi kozmetiku dame vinko alebo zbehneme do mesta na kavu. Nema deti tak je to take inaksie
ked nestiham,neodpisem..sme 3 a mame skupinu...teraz sme trochu rozpisane..zalezi od situacie..ale su dni,ked nenapiseme,ani jedna...a vlastne sme styri,ale jedna vobec neuznava komunikaciu cez internet,takze to akceptujeme...inak,stretame sa cca 1x za tyzden/dva na kave...ked niektora nestiha,tak nepride...obcas ideme do kina...chodime na bowling s rodinami pri roznych prilezitostiach..organizujeme spolocne vylety mozno 2-3x do roka...alebo sporadicky spolocnu dovolenku..
Ja mám 4 dlhoročné kamošky. Osobne sa zvykneme stretnúť raz za 2mesiace a píšeme si cca každý týždeň - dva. Všetky máme prioritu rodinu, čas s rodinou a blízkymi a až potom s kamošmi.
S najlepsou kamaratkou kazdodenny kontakt, strieda sa hodina intenzivneho pisania a 4hodiny neodpisania ale je to kazdodenne, inak s ostatnymi kamaratkami si pisneme raz za 4-5 dni, s niektorymi aj raz za mesiac, co sa tyka stretavania tak raz za mesiac s kazdym
S najlepšou kamarátkou si napíšeme tak raz za dva týždne. S ostatnými väčšinou len naživo a to sa stretávame tak 4 krát ročne.
Neviem si predstaviť vypisovať si každý deň
V období keď sme obe boli na materskej bol kontakt denný, teraz keď obe pracujeme je to iba dvojtýždenne, v lete častejšie. Hlavné však je že sa na ňu môžem spoľahnúť.
Tak pisat si nepotrebujeme nejak pisat 😁 ale stretneme sa raz 2x do mesiaca mozno niekedy sa nevidime ani mesiac 😁
S najlepšou kamaratkou si piseme denne, pocas prace tam je parhodinova pauza ale inak sme casto v kontakte, nazivo sa stretneme tak raz za tyzden niekedy aj raz za 2-3 tyzdne podla toho ako sme na tom s povinnosťami. Nemame este deti takze sa to da.
Dalsia kamaratka mame tiez denný kontakt ale je daleko takze tam sa stretneme asi raz za polrok/rok.
A ostatne kamarátky raz za cas si napiseme cca raz za mesiac a stretnutie sem tam ked mame cas.
Raz za mesiac. :D