Cauky. Ako casto do tyzdna si menite podprdu? Kazdy den, kazdy druhy?
Je to spodne pradlo a tym padom kazdy den 🙂
Ja som na materskej a tiež doma nenosím, ak idem von na dvor čosi porobiť tak si na tú chvíľu dám a potom zas vyzlečiem 🙈 takže jedna mi vydá aj na týždeň takto po kúskoch.
Keď som chodila do práce tak cca každý druhý deň som menila, cez leto každý deň.
Momentalne na materskej vobec nenosim, len sportove. Ked som chodila do prace, tak som si davala kazde rano podla oblecenia. Po prichode domov som si ju dala dole.
Ja kazdy 1 alebo 2 ako kedy Nevidim dovod dat ju prat ked som ju mala nasebe 2 hodiny v meste .Ale mormalne cez pracovny den tak hej uz mi prode spinava poobtierany deodorant .A baby co maju velke tak urcite sa potia aj podnimi tak hej je to spodne pradlo takze tiez som zastancom ze kazdy den nove .
Tak ja tu radsej nenapisem, bo budem za humusacku😂
@hederamonstera no aj ja ako tak citam...
@janinque 😂 ale zasa som sa nieco nove dozvedela, dam si na to pozor…ale najprv musim dokupit nejake😂😂
@hederamonstera
@janinque podobne dievčatá 😂😂
Nenosím a tak nemám túto dilemu 😂
Urcite nebudem 50+eur podprsenky denne prat 😂 čiže podľa potreby... A nie nepotim sa. Doma nosim ine, tie periem hocijako, na sport športové tie idú tiez do prania hned, ale riadne podprsenky menej. Max. Raz za týždeň - podľa toho kolko sa nosili.
Ide do prania, keď už nemám pocit, že nevonia sviežo ako vyprana...čiže v týchto geografických dĺžkach tak raz za týždeň odkedy netečie mlieko. Nesmrdi nikdy. V trópoch každý deň alebo max. každý druhý deň. Niekedy tam možno aj dve za deň. Ale jasne, iné je to zrejme, keď má človek viac kg a poti sa v zahyboch...
Doma nenosím vôbec a keď idem von tak ju mením asi každý tretí ci štvrtý deň
Doma tetaz nosím dojčenské, to aj dva krát denne menim😁,keďže od mlieka sú. Predtým som denne menila, ale nemám extra drahé podprsenky.A doma som nenosia vôbec, len vonku a do prace.
no ja mám podprsenky dve.. a periem ich fakt málo. Ale nosím ich len keď som von v robote alebo v škole, doma takmer nikdy.
Podľa mňa argument že "je to spodné prádlo, takže denne" je úplná blbosť. Veď podprda za normálnych okolností ani nesmrdí (ponožky), ani na nej nie je všelijaký sajrajd čo cez deň vylúčiš (gaťky).. Tak načo. Ja to vnímam ako tričko a to periem väčšinou až keď si ho zakydám. Ale nepotím sa skoro vôbec, to je pravda.
Maximálne dva dni po sebe si vezmem podprdu, potom ide do prania.
@hederamonstera Nooo daaaj 😄😄😄😄😄
@hederamonstera Jasneeeee ja mám tiež viac a stále nosím len 3 dookola z Bonprix 😄😄😄😄
Ja podla toho aku...sportovu po hodine behu alebo cvicenia davam prat, ale to mam vzdy spotenu... taku casual, asi cca po 2 celodennych noseniach, tiez si myslim, ze to nie su ako nohavicky, ci ponozky. Ked bol lockdown a ja na HO, tak som si ju davala iba do obchodu a to mi vydrzala jedna aj tyzden 😆😆😆
@hederamonstera no, v mojej velkosti nestoja 10 eciek, takze tiez nemenim tak casto. Neskocim do obchodu a nekupim 7 ks po 60 eur 😅 a tiez neperiem kazdy den 🤔. Takzeeee, tiez som humusacka 🤣
Mám ich viac a striedam podľa oblečenia. Určite mi nevadí dať si jednu viac x po sebe veď to nie sú nohavičky 🤦♀️ nenosím podprsenku na riti. Nemám ich za 20€ aby som ich zakaždým ničila praním keďže drahšie periem v rukách. Ale záleží na tom kto sa ako potí, aké má zamestnanie atď. Ja sa nepotím a mám sedavé zamestnanie takže nemám dôvod často meniť. Mne príde zvláštne meniť si ju každý deň veď som čistá 🤷♀️
Pridávam sa k "humusáčkam" 😀. Mením po týždni, na doma nosím ale inú, pohodlnejšie.
Kazdy den
Ale zienky, ved vieme ako to mame, niekedy zabudneme inokedy sa nam nechce hladat v suflikoch 🙂 Takze ano menime casto aj nemenime 🙂 Ziadne humusacky nie sme 🙂
Ja budem asi tiez humusacka, ked nemenim kazdy den, inac ked menite podprdu kazdy den tak aj rifle by ste mali prat po jednom pouziti :D
Tak raz za štyri dni aj to keď som doma tak si nedávam a keď niekto príde na návštevu tak si dám mikinu na seba 😁.tak mám cca 10 podprseniek ale zas v takomto období nemenim často.Ponozky a nohavičky každé ráno čisté vlastne ti všetci v domácnosti menia .Ešte cez leto skrátim tak na tri dni nosenia .Spodné prádlo perem raz za týžden vyslovene len spodné prádlo .
@zuzubb007 poznam aj takych :D