Ahojte, ako často treba chodiť na venčenie s civavou.
Nie mini.
Dakujem
Tak aspoň 3x denne, však aj keď je to kilova civava tak potrebuje cikat a kakat a nejakú socializáciu
ja chodim cca kazde 4 hodiny… v noci tesne pred spanim a obcas sa zobudi a pyta sa….. a aj rano prve co urobim je to, ze ona sa ide vencit a nie ja….
My chodíme so psom 4x denne ale je už dospelý, so šteniatkom treba viackrát a je fakt jedno aká je to rasa
Či čivava, či doga - stále je to pes. So šteniatkom po hraní, jedení, spaní. Potom postupne predlžovať. S dospelým psom podľa potreby. Najlepšie nastaviť pevný režim a toho sa držať, prospeje to aj psovi. Tak 4x denne je ok.
Ako mini civava z mnozky potrebuje menej chodit von ako niemini civava ? 😵💫
Kazdy pes aspon 3x denne .
A ak je to stendo uz kocky hore vysvetlili
Presne tak často ako doga
Casto. Ako s kazdym psom.
No to nie je pravda , že je jedno aký je to pes . Ja mám yorka a v takomto počasí ho viac ako 3x denne nedostanem von a aj keď s ňou idem viackrát , tak iba stojí na jednom mieste na troch nohách a ani sa nepohne 😂 . Moja radšej celý deň neje a nepije, len aby nemusela ísť von .
@lenka.25 to poznam, prsi, fuci, zima, ni krok 😬🤣 vezmem na ruky, prejdem 500m, polozim a neboooj, taka strela domov, pomedzi to spravi, co treba, lebo ved, ked uz musi slapat spat, nech to ma aj nejaky ucel, nebude drat nozky nadarmo 😤🤣
@mk1111111111 presne tak to aj u nás funguje 😂
Nasa v lete aj 5-6x do dna chce ist von, teraz v zime chodime 1-2x.nema rada zimu..rano ju vonku nedostanem, poobede ju z domu taham nasilu, alebo odnesiem cim dalej od domu, a tam zacina vencenie....ked je velka zima, rychlo sa vykaka a taha sa smerom domov, krochka ako sa jej zle dycha chladny vzduch😆ked je prijemne, ma rada dlhsie prechadzky, zvesela si cupita....vnutri ma podlozku kde chodi rano, pripadne cez den ked je sama doma
Vzdy ked potrebuje. So steniatkom zakazdym ked sa zobudi, ked sa nauci vykonavat potrebu len vonku, tak menej casto. V tomto nie je ziadny rozdiel medzi civavou a bernardinom