Ako často sa sprchujete?

13. jan 2023

Len ak sa cítite, že ste spotené, alebo keď niekam idete, či každý deň ?

maca1984
13. jan 2023

Každý deň. Neľahla by som do posteľe neosprchovaná.

bessie12
13. jan 2023

kazdy den. V lete aj 2x denne.

teleskop
13. jan 2023

podla mna toto vytvaraju admini MK aby sa tu nieco dialo, neverim, ze taka IQ zmeska je na SK

a_adamcova
13. jan 2023

@teleskop úplný súhlas

marianka3
13. jan 2023

@teleskop ja pracujem s ľuďmi, v zdravotníctve a veru verím a vidím 😉 a občas sa aj hanbím za to, že žijem tu na SK. Tak asi tak.

autor
13. jan 2023

@teleskop predtým bola diskusia ako často vynášate smeti, tak mňa zaujíma aj toto,prípadne by ma ešte zaujímalo ako často cez deň pijete vodu

sense
13. jan 2023

A ty sa ako často sprchujes à piješ vodu

heln
13. jan 2023

sprchujem sa kazde rano a potom podla potreby, pijem ked som smadna.

slovenka753
13. jan 2023

No tak hádam aspoň raz za deň sa o sprchuje každý.

bessie12
13. jan 2023

Ked som smadna, tak sa napijem. To su otazky toto .. 😀

liljana
13. jan 2023

A ako casto chodis na velku ?🙂

sudocek
13. jan 2023

🍿🍿🍿

lasoli
13. jan 2023

A na co to potrebujes vediet,takuto stupiditu?Urob prieskum na luniku .

simona1306
13. jan 2023

ja iba v nedelu ked idem do kostola .... a vodu iba raz za den , nechcem zbytocne minat vodu .....

autor
13. jan 2023

@simona1306 súhlasím, a niekedy ani to nie

autor
13. jan 2023

@lasoli na luníku nie, tam asi viem ako by to dopadlo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babulkomale
13. jan 2023

zaroven ako sa sprchujem tak pijem vodu aj cikam aj sa holim aj umyvam riady, potom s tou vodou splachnem, takze totalne bio eko matka som 👌 🤣🤣🤣

maminkadeticiek
13. jan 2023

Preboha to fakt sa toto spyta dospely clovek??Denne!

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
13. jan 2023

Kazdy den a samozrejme okrem toho aj podla potreby. Ak cvicim idem aj po cviceni. V lete sa osviezim aj 2x denne alebo kolko treba. Cudujem sa,ze sa v 21.storoci niekto opyta ako sa casto sa ini sprchuju.

heni79
13. jan 2023

Každý deň. V lete, keď sú horúčavy - aj 2x denne.A po cvičení samozrejme tiež, rovnako po dlhej práci v záhrade. Vtedy to ale nahrádza "večernú" sprchu. No časovo to vychádza takmer rovnako. 🤷😂

heni79
13. jan 2023

Až teraz som pozrela diskusiu. Ten dovetok o pití vody je klinec do rakvy! Ale, trolko, odpoviem ti. Vodu pijem denne. Nesledujem časové intervaly, iba množstvo cca. Odhadom vypijem 3-4 litre čistej vody denne. Pijem vodu aj v noci, vždy ju mám nachystanú vedľa postele.

simona1306
13. jan 2023

@babulkomale my tiez + aby sme usetrili, sprchujeme sa spolu

mistymay33
13. jan 2023

Ja nerozumiem, ako si niekto može lahnúť do postele po celom dni neosprchovaný? Vážne si niekto lahne k manželovi/manželke spotený, smradlavý, zaparený po práci, po škole, a ešte nebodaj chce sex? Vážne si myslite, že sa v zime nepotíte? že vám nesmrdia nohy po celom dni v ponožkách a topánkach, že sa vám nezaparia pohlavné orgány, ktoré sú celý den v spodnom prádle a nohaviciach?
Už pred 100 rokmi si ludia umývali v lavori aspon pazuchy, nohy a riť.

sissy27
13. jan 2023

@anjelicek26 tiez som si na to okamzite spomenula 😃

lusanko
13. jan 2023

@mistymay33 prepáč, si ma v dobrom rozosmiala

svetlonos
13. jan 2023

😂 a nechces vediet este aj ako casto cikame, kakame, dame detom pusu, obijme ich, holime sa, perieme utierky a dezinfikujeme telefony ci klucky na dverach?
Jedna kamoska napriklad dvom synom a muzovi perie po jednom noseni oblecenie, uteraky po jednom pouziti, postelne pradlo jazde 3 dni!
Vies preco? Ma hruzu z z odumretej koze/ supiniek, ktore ostavaju na obleceni atd 😂 Inak je super v praci, ako clovek, ludska férova a rozumna velmi.

V USA zas nemaju problem neosprchovst sa aj neviem kolko, ist so spinavymi nohami - chodili na dvore po trave/ hline, do postele. Pokojne zaspia v posteli pod paplonom aj v topankach z vonku. Triezvy a vedome !
Tou otazkou, kolko krat pijeme vodu denne si fakt zabila 😂😂

monillia
13. jan 2023

@teleskop tiež myslím, že téma od admina na rozprúdenie ,ale i napriek tomu je tu dosť "mysliteliek " čo dokážu 200x stupidnejsiu otazku položiť