Len ak sa cítite, že ste spotené, alebo keď niekam idete, či každý deň ?
kazdy den. V lete aj 2x denne.
podla mna toto vytvaraju admini MK aby sa tu nieco dialo, neverim, ze taka IQ zmeska je na SK
@teleskop úplný súhlas
@teleskop predtým bola diskusia ako často vynášate smeti, tak mňa zaujíma aj toto,prípadne by ma ešte zaujímalo ako často cez deň pijete vodu
A ty sa ako často sprchujes à piješ vodu
sprchujem sa kazde rano a potom podla potreby, pijem ked som smadna.
No tak hádam aspoň raz za deň sa o sprchuje každý.
Ked som smadna, tak sa napijem. To su otazky toto .. 😀
A ako casto chodis na velku ?🙂
🍿🍿🍿
A na co to potrebujes vediet,takuto stupiditu?Urob prieskum na luniku .
ja iba v nedelu ked idem do kostola .... a vodu iba raz za den , nechcem zbytocne minat vodu .....
@simona1306 súhlasím, a niekedy ani to nie
@lasoli na luníku nie, tam asi viem ako by to dopadlo
zaroven ako sa sprchujem tak pijem vodu aj cikam aj sa holim aj umyvam riady, potom s tou vodou splachnem, takze totalne bio eko matka som 👌 🤣🤣🤣
Preboha to fakt sa toto spyta dospely clovek??Denne!
Kazdy den a samozrejme okrem toho aj podla potreby. Ak cvicim idem aj po cviceni. V lete sa osviezim aj 2x denne alebo kolko treba. Cudujem sa,ze sa v 21.storoci niekto opyta ako sa casto sa ini sprchuju.
Každý deň. V lete, keď sú horúčavy - aj 2x denne.A po cvičení samozrejme tiež, rovnako po dlhej práci v záhrade. Vtedy to ale nahrádza "večernú" sprchu. No časovo to vychádza takmer rovnako. 🤷😂
Až teraz som pozrela diskusiu. Ten dovetok o pití vody je klinec do rakvy! Ale, trolko, odpoviem ti. Vodu pijem denne. Nesledujem časové intervaly, iba množstvo cca. Odhadom vypijem 3-4 litre čistej vody denne. Pijem vodu aj v noci, vždy ju mám nachystanú vedľa postele.
@babulkomale my tiez + aby sme usetrili, sprchujeme sa spolu
Presne viem, z ktorej diskusie prameni tato otazka... https://www.modrykonik.sk/blog/redanna/message/otazka-pre-maminy-pubertiakov-je-normaln-zarao9/#comment-111591555
Ja nerozumiem, ako si niekto može lahnúť do postele po celom dni neosprchovaný? Vážne si niekto lahne k manželovi/manželke spotený, smradlavý, zaparený po práci, po škole, a ešte nebodaj chce sex? Vážne si myslite, že sa v zime nepotíte? že vám nesmrdia nohy po celom dni v ponožkách a topánkach, že sa vám nezaparia pohlavné orgány, ktoré sú celý den v spodnom prádle a nohaviciach?
Už pred 100 rokmi si ludia umývali v lavori aspon pazuchy, nohy a riť.
@anjelicek26 tiez som si na to okamzite spomenula 😃
@mistymay33 prepáč, si ma v dobrom rozosmiala
😂 a nechces vediet este aj ako casto cikame, kakame, dame detom pusu, obijme ich, holime sa, perieme utierky a dezinfikujeme telefony ci klucky na dverach?
Jedna kamoska napriklad dvom synom a muzovi perie po jednom noseni oblecenie, uteraky po jednom pouziti, postelne pradlo jazde 3 dni!
Vies preco? Ma hruzu z z odumretej koze/ supiniek, ktore ostavaju na obleceni atd 😂 Inak je super v praci, ako clovek, ludska férova a rozumna velmi.
V USA zas nemaju problem neosprchovst sa aj neviem kolko, ist so spinavymi nohami - chodili na dvore po trave/ hline, do postele. Pokojne zaspia v posteli pod paplonom aj v topankach z vonku. Triezvy a vedome !
Tou otazkou, kolko krat pijeme vodu denne si fakt zabila 😂😂
Každý deň. Neľahla by som do posteľe neosprchovaná.