Ako často polievať dracenu, tučnolist, juku a kalanchoe?

sasha871
1. sep 2014

mam tieto krasne rastlinky doma..totizto som ich dostala do daru,kedze som si chcela skraslit priestor a neviem ako s nimi dalej 😒 nerada by som o ne prisla,viete mi poradit?vraj je najlepsie polievat raz za mesiac..

eruuuska
1. sep 2014

Ja dracenu a tucnolist polievam tak akurat (neprelievam) raz za dva tyzdne a su v pohode uz niekolko rokov, s ostatnymi skusenost nemam 🙂

saska.t
1. sep 2014

@sasha871 vsetky treba polievat tak ako @eruuuska napisala,ak ich budes prelievat uhniju im korene,v lete podla tepla mozes aj castejsie 1x za 1,5 tyz....

sasha871
autor
1. sep 2014

super dakujem baby za rady 🙂 😉 😎 ak by mal niekto skusenost aj s ostatnymi rada si precitam..
@saska.t
@eruuuska

sasha871
autor
1. sep 2014

@eruuuska este sa spytam date tak 2dcl vody,alebo namacate?

eruuuska
1. sep 2014

@sasha871 fuuu, kolko vody, no na to nemam odhad, ja polievam z flase, nenamacam, asi tolko, ze z tej flase sa rozleje vody po povrchu a dost, potom to pekne vsiakne, o pol hodku este skontrolujem, ci nahodou nestoji vo vode, ak nahodou ano, tak tu prebytocnu vodu vylejem ale vacinou je to suche, uz to mam v oku, to je hrozne tazke povedat kolko vody 🙂 ...ja mam vzdy zasadenu kvetinu v plastovom kvetinaci a potom mam vonkajsi keramicky kvetinac, tak si to viem ustriehnut, ci to nestoji v tej vode...