Ahojte, som mladá baba, dovolím si povedať že celkom pekná (stále dostávam komplimenty, stále mi vypisujú nejakí chlapci, majú záujem, obzeraju sa za mnou na ulici, často dostanem pochvalu aj od žien), som vysoká a mám štíhlu postavu. Jedine čo mi chyba na postave sú prsia. Mám však problém. Napriek tomu že počúvam aká som pekná, necitim sa tak, som veľmi hanblivá, keď ma niekto pochváli, mám pocit že to nemysli úprimne. Som v spoločnosti ticha šedá myška. Neviem vôbec prečo mám takéto pocity, možno preto že do puberty som nepatrila medzi pekne a “popularne” dievcata. Vyrástla som do krásy až pár rokov dozadu odkedy mi to okolie dáva najavo ale ja sa stále nemôžem zbaviť pocitu že som škaredá aj keď napríklad mám rada pohľad na seba v zrkadle ale to je všetko. Neviem si “uzivat” to že bývam hocikedy stredobodom pozornosti, naopak najradšej by som bola keby si ma nik nevšímal. Viem som divna.
Máte nejaké typy ako sa toho zbaviť? Ako nebyť taká zakríknuta, ako si veriť a byt sebavedomá ?
Haha. Tiez som chcela napisat...ze nech ti to ostane. Krasa nie je trvala a najpodstatnejsia na svete...
Dovolim si napisat.. ze by ti mohlo pomoct poriesit prsia.. pokial to vnimas ako problem... a je po probleme.. alebo najdi vyhody v tvojich mensich prs.. aj to by mohlo pomoct...
@macekovam malé prsia mi nevadila. Ja sa skôr vidím ako škaredá v tvári
Možno si len skromná ale máš jednu veľmi dobrú vlastnosť pokoru kašli na prsia najdôležitejšie je mať srdiečko na správnom mieste a to určite máš skús sa mať trošku viac rada