Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
liuška pre mňa už nemusí a ani netreba, ale ostatným to prajem z celého srdiečka 😉
juliššššš bude plodny?????
pipi,myslela som Hanka ci je ockovana.
a z coho ju oze usko boliet?
dakujeme liuska...hlavne pre TEBA 😵 😵 😵
nam staci o rok 😀 ale ajuska, duduska a ty ste na rade 😎
liuššš,ja dufam,ze koniec roka bude aj u nas plodny 😀
kedy zacinate julis? 😕 😵
jeeej, nova tema 😵
ninus,mne neporadis ked bude treba?? 😕 😀
pipi,bude na jesen alebo v decembri 😅
netusim julis 🙄 ockovana je, tak pneumokok to snad nie je, to by mala aj teploty, ale jej cely den nist neni, skeri sa stale ako inokedy, akurat vecer, ked jej cistim usko, tak place, uz som aj vcera kukala, ze jak strasne place, ale bola aj brutal unavena aj hladna, tak som si neuvedomila, ze to moze byt z toho uska 😒 mozno jej tam len ostala voda, jak sa kupe a spliecha 😅 ale neviem ako jej to usko vysusit znutra ☹ lebo vaticku jej tam hlboko strcit nemozem a inak sa to neda...a fenom jej tam fukat nebudem 😅 🙄
no mohlo by to zas tak byt jul, ze o 9 mesiacov po tebe ta zas budem nasledovat 😀
nam staci o dva roky najskor 😀
pipi,Riško si vzdy chyta uska ked mu ide nejaky zub 😒
a v čom liuška?
no ved to som tiez spekulovala julis, ci to nema suvis s tym uskom... 😕 😒
aj som sa bala,ked si stale chytal usko,ale ked bol u usnej,tak mal usi ciste bez zapalu...povedala,ze to su zubky
no kiezby to tak aj u nas bolo...a ktory zubok mu vtedy isiel? ci pri kazdom? 😕 😒
pri kazdom si chyta usko,bud jedno alebo druhe a teraz mu ide asi zadna stolicka lava a furt si chyta usko,az si ho tlaci chuda 😒
chudatka deti ☹ takto trpiet kvoli zubkom a aj tak im o par rokov vypadnu 😅
cely zivot sa trapime koli zubejdom 😒
no alebo s protezou 😀
neporodis som chcela napisat ninus 😀
poradit a porodit...skoro to iste 😀 😀 😀 😀 😀
az teraz kukam 😀
ja to doprajem tebe liuška a veľmi rada 😉
😀 😀 😀 😀 😀
vsetky ti to doprajeme lius, len si to uzi 😅 😀 😀 😀
a potom ti budeme vsetky radit 😀 mudre jak sovy 😀
mnooo,vy ste kamosky?? ☹ 😀
a mali by sme ti ho aj vychovat a ty sa uz len chvalit budes? 😕 😀 😀 😅 nooo, urcite... 😝
dakujeme Liušššška 😵