Ako byt dobrým/ lepším človekom? Kto je pre vás vobec dobrý človek, čo by mal robit?
Za mna je dobry clovek taky, co nesúdi druhých. Nerieši, co maju oblečené, ake auto maju, ako vychovávajú svoje deti, atd. Žije svoj život k vlastnej spokojnosti s ochotou prijať každého takeho aky je.
Ja mám veľa osobných skúseností ,že som pomáhala a nikdy som ľuďom neublizovala,vždy som chcela,aby rástli a tešilo ma,keď som videla,že sú šťastní. Žiaľ feed back sa mi dostal skoro vždy nedobry. Čiže vždy ,keď ste dobrým človekom a páchate dobré skutky ,tak riskujete,že dostanete poriadne do musculus gluteus major do veľkého ritneho svalu . Nasadzujete krk za cudzích , dávate peniaze 💰 ,psychicky,fyzicky podporujete a nemám pocit,že by sa mi akokoľvek vracalo. Dokonca som prežila vlastnú vraždu , keď snovali taký komplot proti mne , že prenasledovanie che Guevara bola afterpárty pre deti.
Na to,aká dobrosrdečna veľkorysá som, zažila som toľko doslova atentátov , že Hitler môže ísť so svojimi 42 atentatmi do prdele. Vždy som ľudia vystríhala,že toto nem dobre a vždy s chirurgickou presnosťou sa mi potvrdila moja pravda, ľudia však neboli pripravení a hádzali do mňa pomyselné Hnile zemiaky .
Ale ja prisahám,že nikdy nebudem stream ,vždy Up stream a nikdy nebudem parodovat ľudskú rasu vo svojej ľudskej podstate,clovecine , resp.krutosti .
Doslova som zažívala a videla výsmech keď sa rehotali huronsky nad ľudskosťou , zlých ,agresívnych ,pomstichtivych ľudí. Ani najobavanejsi predátor ako je veľký biely ,keď zahryzne omylom obeť ju vypluje a človek , najnebezpečnejší predátor planéty , nielen zahryzne on aj opluje.
pomahat druhym? viac si vsimat okolie a nemysliet len na seba? robit veci nezistne, nic za to spatne neocakavat atd.