Ako by ste zareagovali?

29. júl 2022

Ako by ste zareagovali? Mali sme ísť včera na drink s kamoškami ( ja ich veľmi nepoznám ) len tu jednu od mala a ona mi potom napísala ,že ona nejde že má niečo iné! (2 dní pred)Ja že ok a včera pozerám a dala fotky že vonku predsa s nimi bola a ani nedala vedieť ani nič ... očividne má tam nechcela ,lebo aj minule spomenula že kedy ja ju zavolám so svojimi kamošmi! Mám malé deti takže málo času chodiť von ale veľmi som rada ak sem tam idem .Ona má dospelú dcéru takže si robí čo chce a je rozvedená! Som len paranoid a alebo aj vás by sa to dotklo a budúci piatok máme ísť na kávu nemám tam ani chuť ísť! Ako by ste reagovali? Opýtali by ste sa na to alebo?

mariejenka
29. júl 2022

Tak spomenúť to môžeš,ale pokiaľ vie,ze ty nemáš iné kamošky a nechodíš von s nikým inym len s ňou (mimo detí) tak je to z jej strany minimálne čudné...ze ti vyčíta,ze ju nevoláš s tvojimi kamoskami. Na to ze ma dospelé deti a sprava ako 12 ročná.

syslik81
29. júl 2022

tak mozno si nesadla jej kamoskam a nechcela ti to narovinu povedat .. alebo na poslednu chvilu zmenila nazor a rozhodla sa ist ... hold aj to sa stava ... nespravala by som sa ako dieta a normalne sa s nou dalej bavila-pokial sa to nestava casto ... na kave ti to mozno vysvetli

autor
29. júl 2022

@syslik81 veď keď Menila názor mohla zavolať

janetinka27
29. júl 2022

ahoj, najprv som myslela, ze ste stredoskolacky, ale citam, ze mate deti. ak si chcela ist na drink, mala si ist bez ohladu na nu. ved uz nie ste male ako v skole, ze ak nepojde moja kamoska, tak nejdem, lebo co by som bez nej robila?
prilis sa viazes na jej pritomnost, co mne osobne by vadilo. ak si chcela ist, tak si mohla. ak sa nechces stretavat s cudzimi ludmi, necitis sa tam dobre bez blizkej osoby, tak sa s nou stretavaj osamote.
mne by vadilo, keby niekto druhy podmienoval svoje rozhodovanie tym, co robim ja.

barborachors
29. júl 2022

tieto fatálne zavery a uvahy o ludoch.... čo ste si slubili vernost az za hrob? sama si napisala, ze baby moc nepoznas, ani ony teba nie a tak ta tvoja "kamoska" od mala vyhodnotila, ze im tam moc nepasujes, to je celé.. nauc sa, ze ludia su sebci a nemaju empatiu. Zvlast zenske su take a len medzi seba niekoho noveho nepustia. Mozno ani tebe by nepadlo vhod, keby sa medzi teba a tvoju novu kamosku chcel votret niekto nový. Zeny sú raz proste také, cest vynimkam 🤷‍♂️

autor
29. júl 2022

@barborachors asi to tak bude

autor
29. júl 2022

@janetinka27 tak ma to trošku trápi to všetko

pinkgirl
29. júl 2022

Vieš čo, ako pubertiačku by sa ma to dotklo a veľmi....
Už sme v dospelom veku, ak jej to fakt najprv nevychádzalo a nakoniec sa vedela uvoľniť a na stretnutie šla ....kašľala by som na to. Stalo sa, no a čo? teraz sa cítiš ukrivdená a chceš sa jej "pomstiť" že nepôjdeš na kávu s ňou, to je také zbytočné sa pre to trápiť, hm? Uškodíš akurát sebe, bude ti chýbať káva aj kamoška. Choď na tú kávu a uži si posedenie🙂.

janetinka27
29. júl 2022

chapem, ze ta to moze trapit, ale je na tebe, ako to spracujes. ak sa budes citit ublizena, tak zanevries postupne na vsetky kamaratky. ludia su slobodni a tak by sme mali pristupovat aj k svojim priatelom, dat im priestor na vlastne rozhodnutia. ulavi sa ti, ked nebudes od ludi ocakavat to najlepsie

kandelabra
29. júl 2022

takéto veci robia puberťáčky a už vtedy mi to prišlo hlúpe. Na tú kávu choď a na rovinu sa jej spýtaj, čo to má znamenať takéto zametanie s tebou, najprv máš ísť s nimi, potom ona nejde, potom predsa len ide. Však sa dá aj normálne komunikovať a ak ti ona ako kamarátka na rovinu nepovie, čo sa deje, ale má potrebu hrať takéto hry, tak by ma zaujímalo, ak má na to dôvod.

thoughtfulweirdo
29. júl 2022

Nemala by som záujem o kamarátku, ktorá mi nevie na rovinu povedať "nehnevaj sa, do partie si moc nezapadla, budeme sa do budúcna stretávať na drink len v dvojici". Veď to je normálne vec, nič na urážanie sa a dospelý človek by toto mal vedieť slušne odkomunikovať. Na kávu by som šla a v kľude, bez konfrontácie, sa opýtala, ako to vlastne bolo. Možno to má iný dôvod a vysvetlí ti to.

danka808
29. júl 2022

Normalne na rovinu by som jej povedala, ze proste sa mi to nepacilo, ze mi mohla dat vediet a ze preco nedala. Uplne otvorene, nema zmysel si nieco domyslat, spekulovat a neviem co vsetko.