Ako by ste sa zachovali, keby vaše dieťa vraždilo?

labelo
21. júl 2016

Konecne vyniesli rozsudok nad Dahlgrenom dostal dozivotie,konecne spravodlivy trest,stale nad tym rozmyslam,akoby ste sa ako rodicia zachovali keby ste zistili co Vase dieta urobilo?

bajana
21. júl 2016

Neviem, ani nad tym neuvazujem. Pravdepodobnost je velmi mala a o to mensia, ze sa budem snazit nevychovat vraha. Tieto hypoteticke otazky su zbytocne, lebo nikto nemoze vedie, ako by sa v takejto extremnej situacii zachoval.

seahorse27
21. júl 2016

V prvom rade by som asi mala výčitky svedomia, ze som neposkytla dobrú výchovu, ze som mu dala malo lásky, ze som ho neprimerane trestala, nevenovala som mu dosť pozornosti a pod.....pokial by nemalo nejakú vážnu psychickú poruchu, ktorá sa výchovou ani láskou ovplyvniť nedá....ale aj vtedy by som mala výčitky, ze som mu nezabezpečila dostatočne kvalitnú liečbu. Brala by som to ako vlastne zlyhanie.

misel0806
21. júl 2016

V prvom rade je to vizitka rodica.. 😀

sissy27
21. júl 2016

@labelo a ty vieš, ako by si reagovala? Ja som nikdy v takej situácii nebola, netuším... Kopa žien "vie" ako by reagovali v prípade manželovej nevery - a vedia to presne do momentu, kedy sa im to stane... A je to oveľa jednoduchšia a bežnejšia situácia ako vražda... Žiadna z nás nevie, ako by reagovala, pretože v takej situácii nie je...

sara07
21. júl 2016

sa nudíš, máš málo starostí, málo práce , že ta to vôbec stíha napadnúť ,moc teplo nuda ?

terezka1947
21. júl 2016

@labelo neviem...ale chcela by som si zachovat chladnu hlavu a od malicka posudzovat ciny mojho dietata,neospravedlnovat ho ked nieco zle urobi tym,ze ved je to moje dieta...
asi by som bola psychicky na dne...no ale co moze rodic urobit? ospravedlnit sa za cin svojho dietata...odsudit ho...ale rodicom ostane.