Ako budú chodiť autobusy MHD?

7. apr 2020

Prosím vás ako budú chodiť MHD počas týchto 5 dní kedy bude zákaz vychádzania z domu?

Pýtam a preto lebo stará mama bude musieť ísť do práce.. Tak či teda budú MHD fungovať normálne..

jeennyv
7. apr 2020

Nie je zakaz vychadzania z domu do obchodu do prace atd sa ist moze, len sa nesmu opustat okresy svojhy trvaleho bydliska

klarissa25
7. apr 2020

Ved není zákaz vychádzania z domu... Ach jaj

katy084
7. apr 2020

Nám napríklad prímestské spoje úplne zrušili počas sviatkov a počas nedele...nepremava žiadny bus...

lentilkaxxx
7. apr 2020

Niekde som zachytila info, že asi nebudú premávať medzimestské spoje v košickom a prešovskom kraji. Aspoň tak to plánovali na župe. Skús pozrieť na webe SAD, prípadne tam zavolať.
(Reálne neviem, som z opačného konca republiky a skoro 15 rokov som verejnú dopravu nevyužila)

mogaa
7. apr 2020

MHD bude zrejme fungovať normálne ako cez sviatky.....lebo do práce sa môže chodiť, rovnako v rámci mesta "do prírody", no kto nemá auto tak nejako sa do tej prírody dostať musí....zavolaj si do príslušného Dopravného podniku

autor
7. apr 2020

@jeennyv
@klarissa25
Obmedzený pohyb a zákaz vychádzania...
Ja len potrebujem vedieť ci náhodou nebudú ak autobusy zrušené to je všetko...

autor
7. apr 2020

Ďakujem už son zistila. Ú nás v meste budú chodit ako v sobotu

pupavocka101
7. apr 2020

niekde zrusili, ale niekde nie, zalezi vsetko od mesta, ale bol by nezmysel keby to zrusili uplne, len to sobotne premavanie nie je bohvie co :/