Ako bojujete s nudou?

3. júl 2024

Pracujem z domu, prácu mám hotovú skôr ako za 8 hodín, upratané mám. Ako trávite svoj voľný čas?

minenkak
3. júl 2024

Teraz sa prechádzam,nič iné ani nemôžem,inak čítam,hrám sa, hory,bajk,.zacvičiť sa,veľa pozerám filmy

adri266
3. júl 2024

To je zase otazka...venuj sa rodine. Nemas? Zaloz si rodinu. Kup si psa. Kup si vietnamske prasiatko. Nauc sa rucne prace. Nauc sa cinsky jazyk. Rob dobrovolnicke prace.

bublinka1426
3. júl 2024

tak si stastna zena :D co by ine za to dali. sportuj citaj uzivaj zivot

barbora0308
3. júl 2024

Nuda? Co je to nuda? 😅

klarissa25
3. júl 2024

Ja by som by som si chcela skúsiť život na aspoň týždeň keď ešte nebol internet a už vôbec nie MK 😉ako si ti ľudia bez toho poradili 🤣

lenka2710
3. júl 2024

@barbora0308 asi tak, veľakrát snívam o tom ako sa budem len nudiť 😂

barbora0308
3. júl 2024

@lenka2710 Ved toto, ja aj teraz, ked sa tu trocha rozptilujem na MK, tak pritom varim 😅🥴...

katkatet
3. júl 2024

Čítaj literatúru, uč sa cudzí jazyk, zdokonaľuj sa, štrikuj, nauč sa pliesť, urob si nejaky online kurz na nete, poprípade kurz, krúžok, cvičenie, aktivitu, možnosti je x ypsilon

lucia13022023
3. júl 2024

@barbora0308 asi tak 🤣🤣🤣
Neznášala som sa nudiť, vždy som si niečo nasla. Ci šport korčuľovanie, tenis, beh, bike, box, plávanie, vyskúšala som toho naozaj veľa, čítala som knihy, upratovala ale taky deep clean, bola s rodinou, s kamošmi, išla len tak do obchodov, ja neviem je toho milión co sa dá robiť. Teraz mam dieťa, a aj s tým sa dá nudiť, čiže stále sa snažím robiť nejaký program🤣 ja som asi čudná ale milujem ten pocit ľahnúť si do postele maximálne unavená a do 5 minút zaspať

barbora0308
3. júl 2024

@lucia13022023 Presne tak! Akoze pri synovi ma uz taketo stavy davno nechytili, ale v minulosti som nemala problem zapnut youtube a ucit sa hrat na ustnej harmonike...len tak lebo som nemala co robit a nasla som jednu v sufliku 😅😅. Neviem na nej hrat do dnes, ale tak aspon som sa nenudila 🫣.

dorottka
3. júl 2024

Popravde nikdy sa nenudim, som to asi nikdy nezazila, ani ako dieta, stale som mala pocit, ze den ma prilis malo hodin na vsetko, co chcem 😅 Teraz sa ale praveze chcem nudit, lebo je to vraj dobre pre kreativitu… ale tazko tazko

sisska96
3. júl 2024

Nepoznám to slovo 😅😅😅

vanilkovazmrzka
3. júl 2024

Idem cvicit, na nakup, do ikea, pozeram telku, spim. To du najlepsie home officy ked je robota spravena za hodinku :D

cimage
3. júl 2024

Vacsina populacie bojuje s nudou tak, ze si zadovazi deti a potom zas zistuju ako si urobit trosku cas pre seba 🤷🏻‍♀️

jajana_2
3. júl 2024

Ako bojujem s nudou? Spravili sme si dieťa 😅 a odvtedy žiadna nie je, len nekonečná únava a bordel v byte 🙈😁 nesťažujem sa, je to láska nekonečná 🤍 ale ak má niekto veľa času a rád zehli môže sa prísť odnudiť k nám 😁 ale chápem to, tiež som sa predtým veľa nudila.. veľa veci by som ak chcela robiť nevedela som čo skôr a nerobila som nič 🤦🏻‍♀️

katka533
3. júl 2024

S detmi sa nudit nebudes 🤪🤣

denden77
3. júl 2024

Boze, ja sa tak strasne chcem aspon den nudit 😭

doriiis
3. júl 2024

Mám RD....neviem sa nudiť.

kacena2022
3. júl 2024

Ako zahnať nudu?Venovať sa deťom, záhrade,ísť na nákup,s kamoškami von,čítať, bicyklovať sa,turistika.Mne by sa mi zišlo aby deň mal viac než len 24 hodín aby som všetko stíhala čo ma baví.

liusa82
3. júl 2024

prečo? aj nuda sa dá využiť.Napriklad len tak si sadnúť alebo lahnúť do kresla a rozmýšlať čo by som ešte chcela spraviť alebo zažiť..plániky si takto robiť v mysli kdejaké alebo ich dať aj na papier aby som nezabudla o čom som rozmýšlala.Takto mi neujde nijaká myšlienka.Ved aj to je činnosť ale oddychová.Takúto tvorivú nudu mám najradšej🙂

bbalin
3. júl 2024

@autorka si šťastný človek 🙂 čítaj, cvič, choď si zabehať, uč sa cudzí jazyk, vybehni s kamarátkami na kávu, naplánujte dovolenku, prípadne sa choď teraz v lete opaľovať... Ja som milovala aj kresliť alebo maľovať... Za mňa ale môžem povedať, že tieto aktivity čo som spomenula sú oveľa lepšie ako len byť na mobile a internete, tam ti čas síce prejde, ale na konci dňa zistíš, že nič zmysluplné 🙂

lenka2710
3. júl 2024

@barbora0308 ja upratujem pracovný stôl 😅

sissy27
3. júl 2024

Ja sa obavam, ze nestihnem za cely zivot vsetko co by som chcela a tu niekto ma casu na rozdavanie…
Kniha, vzdelavanie, sport, rucne prace, pecenie, varenie, film, zavolat kamoske, rodine, najst si znamost, zaobstarat domace zvieratko, zdokonalovat sa v comkolvek co ti nejde, prerob nejaku komodu, namaluj obraz, usi saty… a to su len aktivity na doma takto narychlo…

pe_mi
3. júl 2024

Keď je nuda,idem na MK predsa ,tu sa človek nikdy nenudí 😁😁

dominikamacakova
3. júl 2024

To vážne? 😮

osky
3. júl 2024

Keby mal den 48 hodin ja nemam ked, sa nudit.
Ako to robite?
Kde berete cas???

siska53
4. júl 2024

Odkedy mam deti, neviem, co je nuda 🤣🤣.