jar nam este ani pomaly nezacala, a zacinam mat pocit ze nasu bambulku zastihla jarna unava, z extra hyperaktivneho dietata sa stava zrazu kludas, na prechadzke namiesto toho aby lietala ako zmyslov zbavena sa necha vozit na trojkolke, vecer ziva uz hodinu pred normalnym spanim a zaspava do 10minut, mate rady a triky ako bojovat s jarnou unavou? 🙂
babulina a ty sa stazujes??? 😉 😀
nestazujem, len sa bojim ze si moc rychlo zvyknem na lepsie 😀
dopujete deturence vitaminmi, alebo nejakymi inymi zivotabudicmi? 🙂
babulina, mozno sa pomaly a isto meni aj povaha.Z hyperaktivneho cloviecika sa vyvija kludny clovek 🙂 😉
No naš maly je tiež strašne živy,beha cely den.... a dnes bol na dve hodinky rano u babky a ta ho chvalila ze aky bol
dobry,nebehal stale,ze ho nespoznava,tak mozno aj nas zasiahla uz jarna unava 😉
Holky, vy mi čtete myšlenky, náš Honzík asi taky trpí jarní únavou, najednou začal spát v noci dobře, vstává nejméně o hodinu později (dřív byl vzhůru od 5 a dnes např. až od 7), přes den taky spí nádherně, no nestěžuji si, občas bych to jaro brala celý rok 😀 😀 😀 Bála jsem se, jestli na něj něco neleze, ale kdepak 🙂
babulina 🙂 ..a proč chceš bojovat??? 😀 já bych to brala hned 😀
jj, asi nás to taky potkalo, honzík mi usnul u oběda, nevzbudilo ho ani když jsem ho vytahovala z židličky, přebalila, převlíkla a přenesla do postýlky, taky jsem myslela, že na něj něco leze, tohle se nám totiž ještě nestalo, ale třeba na něj fakt leze jenom to jaro
my netrpezlivo cakame kedy k evke jarna unava dorazi... a ta nechodi a nechodi 😀
som akasi nesvoja z toho ze je taky klud, alebo ze by to bolo ticho pred burkou 😀
Ahoj, no ja mam momentalne z mojeje Lei taky isty pocit, je to v podstate velmi aktivne dieta - ma rok aj nieco, ale posledne dni by len spala, kuka, nerobi neplechu... No uz som zlakla, ci nie je chora 🙂 .
Dobrovolne ide cez den spinkat - no normalne si robim starosti, ci jej nieco nie je, ze je taka kludna zrazu 🙂
no toto kolko vas tu pribudlo, 😅
ja sa toho asi ani nedočkam mne sa zda ešte živši .niekedy je ako zmyslov zbaveny 😅 a to si poviem že ho necham behat vedla kočika že sa unavi a on je ešte viac naladeny a nabyty. 😅
ja som vedela ze nam dlho nevydrzi ten utlm, dneska uz diablila uplne statocne 🙂
no taka jarna unava by sa nam teda zišla. 😅 😀
mne maly je ako z retaze utrhnúty .len beha blazni niči demoluje hryze ......