Ako bezbolestne vyčistiť maz z ucha?

lucinkaa568
9. aug 2019

Mate skusenosti zo svieckami alebo niecim podobnym do ucha ? Mam pocit ze mam asi nahromadeny maz v uchu zo zleho cistenia vatovimi tycinkami . Spozorovalo som ze horsie pocujem . Ako sa bezbolestne zbavit mazu prosim ??

stanulienkat
9. aug 2019

Sviecky su uplna blbost. Lekari to neodporucaju. Treba ist k lekarovi na vyplach.

fialka1318
9. aug 2019

@lucinkaa568 ako pisala vyssie zabehni na usne na vyplach neboli to a budes to mat raz dva za sebou ,dlho necakaj ked horsie pocujes 🙂 ja som bola naposledy ako 15rocna a uz by som chcela ist znova lebo predsalen tie vatove tycinky nezachytia vsetko a este maz zatlacaju a odlupuju sa z nich tie vatove vlakienka ..inak ja som skusala do ucha ten audisprey ci ako sa to vola a to bolo prd platne,stalo to vela a ziaden maz nevytiekol a este ma z neho vnutro ucha bolelo ☹

natal12
9. aug 2019

@lucinkaa568 choď na výplach. Ja tiež chodim,v tomto roku už 3krat.doktor povedal že barové tyčinky nech zahodim do koša! A sestrička že mám použiť olej kuchynský. Som jej povedala že ja experimentovat doma nebudem

babyfrog
9. aug 2019

@lucinkaa568 treba ísť k usnemu...buď ti spravia výplach, alebo ti to vydajú...uši sa nemajú čistiť vôbec len zvonka utrieť to čo vytečie... Tyčinkami si zatlacas všetko dovnútra

laska201
9. aug 2019

Tiez som bola s malym ten maval telku na 100vke niekolko krat denne som stisovala telku az ma to nahnevalo a isli sme k usnemu.ten nam hned povedal ze sa necuduje ze maly nepocuje ked cele to mal od mazu.tak mu to odsal,preplachol aku si vodicku dal a kontrola o 3 tyzdne.tak uvidime ci nebude treba aj mandle dat prec.a to este ma ten maz ako chrastu taku tvrdu este k tomu malunkate otvori ze tak malinke maju hadam babetka ked sa narodia a maly ma 9rokov.ale hned lepsie pocul aj starsiemu povedal,ze nekric ja pocujem.ale j preto dost aj maly krical lebo sa nepocul.

ukulela
9. aug 2019

@lucinkaa568 bud lekar, alebo pripADNE sksu audi-sprej (ci ako - bezala na to reklama, opytaj sa v lekarni) - sama si tam nesturaj, neries sviecky ani nic podobne.

maciatkolulu
9. aug 2019

@lucinkaa568 roky roku e som mala problém s usnym mazom, kde má vždy tatovali z maximálne uochatymi ušami a zatvrdnutym mazom. Co ani nešlo naraz a hneď uvoľniť. Dostávala som striekačkou s olejom a mala som si 24hodin striekat do ucha a potom ešte raz prísť... Za mňa nič lepšie ako sviečky neexistuje. Toľko mazu co vedia vytiahnuť a úplne bez problémov. A je to aj super na relaxáciu. Ale pozor tie sviečky na sk sú nič moc. Ja kupujem v hu a majú alba výber kamilkove Tea tree olej atď. Proste super. A mne to ušný len sxhvalil

lucinkaa568
autor
10. aug 2019

Dakujem baby za kazdu radu 🙏 a usnemu treba aj vymenny listok od obvodnej vsak ?

natal12
10. aug 2019

No mne po dnešku tiež zalahlo obidve uši😕😟takže pôjdem aj ja usnemu. Nerada tam chodim

kittykat22
10. aug 2019

@lucinkaa568 nie netreba listok, zavolas na ORL a dohodnes si termin

katulienkax
10. aug 2019

Treba vymenny hlúposti hovoríte. Netreba jedine vtedy pokial tam chodi pravidelne kvôli nejakej liecbe. Z diskusie vidno ze u Orl v živote ani nebola ked si chce neodborne vyberať usny maz

lucinkaa568
autor
11. aug 2019

@katulienkax priznavam nemam skusenosti s tymto typom lekara . Bola som raz na sukromnej klinike ale to ohladne nosnej prepazky tam som vymenny listok nepotrebovala .