Ako balíte zásielky na odoslanie?

12. jún 2023

Ahojte, ako balíte zásielky na odoslanie ? Veci do 0,5 kg stačí dať do bublinkovej obálky predpokladám. Ťažšie veci posielate v nejakých sáčkoch ? Pripadne, viete mi povedať, kde také niečo zoženiem ? Topánky stačí v krabici zabaliť do papierového baliaceho papiera ? Ďakujem za rady 🙂

patka06
12. jún 2023

V bublinkovej obálke alebo krabici, odkladám, tie ktoré mi prídu, prípadne si vypýtam v obchode.
Oblečenie posielam vo folii, tiež používam, tie ktoré mi prídu alebo naopak otočenú /samozrejme čistú predtým nepoužitú/ igelitku.

vikusjk
12. jún 2023

Zalzei od velkosti. Mam bublikove folie rozne kusky, cize tazsie, alebo krehke predmety vzdy zatocim do bublinkovej folie a tak dam do krabicky, alebo ineho obalu. Oblecenie v cistom sacku do kosa, tie cierne sacky co su take pevnejsie, nie tie uplne ako mikrotenovy sacok. Alebo igelitka cista, ak mam. Hocico, ale recyklujem to, co mam doma, nekupujem kvoli tomu ziadny novy obalovy material.

vanilkovazmrzka
12. jún 2023

Pouzivam krabice, v ktorych mne prisli nejake baliky. Pokial nie su vyrazne popisane, potlacene, tak to ani nebalim do papiera.

A ak chces nove, tak to predavaju na poste alebo v papiernictve.

majlo1234
12. jún 2023

Ja balim oblecenie do igelitiek z obchodu, pretocenych dovnutra. Ani by ma nenapadlo kupovat baliace potreby

nikpa
12. jún 2023

Prevratim naruby igelitku, dá sa na ňu aj písať perom, oblepim páskou a ide sa na poštu. Keď treba niečo jemnejšie, čo by sa mohlo poškodiť tak v krabici od topánok napr.

selest
12. jún 2023

Na topanky pouzivam krabice aby sa neskrcili, bud original alebo v com mne nieco prislo. Pripadne papierovu ci darcekovu tasku podkladam do tvaru krabice a zabalim do sacku od plienok, igelitky otocenej naopak alebo do smetneho sacku, samozrejme vsetko ciste. Oblecenie dam do sacku a do igelitky,sacku od plienok atd. Ak mam doma obalku ci bublinkovu foliu tak zrecyklujem to. Nekupujem nove, pouzivam co mam doma. Adresu napisem na papierik a prelepim paskou..

janiket
12. jún 2023

Len prosím nech to nevyzerá ako hrča olepena kol dokola, lebo to sa nám na pošte nepáči a zle sa tam lepia známky. Vďaka, keď tak nerobíte 🫠 (Ale zobrať to musíme.) Kadejako veru ľudia balia. Ale celkom dobré rady tu sú. Krabice od topánok a pod. je dobrý nápad. Alebo aj pevnejšia igelitka bez potlače zabalená do pravidelného tvaru.