Ako balíte veci, ktoré predávate cez bazár?

bobika492009
2. júl 2013

Ahojte 🙂 Už dlhšiu dobu som premýšľala nad bazárom na MK. Ja mám kopu vecí čo nenosím, a začala som triediť aj malej skriňu. Nájde sa dosť toho.Aj keď onedlho pribudne nový člen rodinky , skrine sú dosť plné, tak ich chcem preriediť . Načo mi to bude stať v skrini, keď to môžem predať. Niektoré veci su ako nové, niektoré len už na donosenie. Ale vidím v bazariku všelijake vecičky a za rôzne ceny. Chcem poradiť -ako balíte veci -odevy,topánky a ostatné ? A poštovné je aké?. Našla som na nete cenník , tak aby som si bola istá. Mate dobre skusenosti s kupujúcimi? Asi najlepšie je vypytať si peniažky vopred na učet . Vopred Dakujem za rady,aj vaše skusenosti 😉

indira
2. júl 2013

ahoj,,, tak ja veci posielam bud krabicke v igelitke ,,sackoch ,,,,obyc postovne je myslim 0,90 c podla vahy ,,,,,co sa tyka pladby tak najprv nech ty poslu peniazky ,ale je to na tebe ale vela mamiciek sa sklamalo tak toto je najlepsia volba ,,,,tak snad som ty niako pomohla 🙂

danussskah
2. júl 2013

Ja posielam v igelitke poriadne polepenej paskou.A topanky v trosku tvrdsom paperi.jedna baba tu pisala,ze posiela aj z obalov z Pampersiek,tiez celkom su pevne.Obycajne postovne 0,80..doporucene 1,40e..ale to potom ide hore podla vahy.Ked ti pridu peniazky na ucet,az potom posli tovar.najlepsie je mat internetbanking,aby si vedela hned od koho..Na dobierku som tiez posielala aj do Ciech dokonca a mam len dobre skusenosti.Ale je to trochu adrenalin,predsa len...cakat,ci to prevezmu.Tak to posielam len overenym (podla hodnotenia ostatnych) alebo takym,co naozaj maju zaujem a byvaju niekde na dedine,kde nie je banka a posta daleko a tak.Takze ja mam skusenosti dobre.Tak nech sa dari v bazariku. 😎