Ahojte dievčatá😊Prosím o Vaše návrhy, rady, ako archivovať fotky. Som “stará” škola a fotky v telefóne nie je to pravé. Tak dávam postupne vyvolávať, no už teraz sa mi ich nakopilo dosť. Existuje aj niečo iné ako klasický album, máte nejaké iné modernejšie skúsenosti (okrem fotokníh) ... za všetky postrehy vopred veľmi pekne ďakujem😊
ja som si dávala vytlačené fotky do kancelárskych šanónov...fotky som nalepila na A4 papier z oboch strán, dala do euroobalu a založila do šanónu....celkom dosť sa ich tam takto zmestí...
aj to vyzerá zaujímavo euroobal na fotky https://www.faxcopy.sk/kancelarske-potreby/zakl...
@kreta Ahoj, ukladám v elektronickej podobe, ako píše kočka vyššie. A tiež som z tej ,,starej školy", že vo fotkách si listujem na papieri. Vyvolať sa dajú má lesklým či matnom papieri. Pre mňa je výhodnejšie pri naozaj vysokom počte snímok si ich radšej vytlačiť na A4 papier, triediť podľa dátumu, alebo podľa miesta nasnímania, alebo podľa osoby, príležitosti. Euroobal je pozerateľný z oboch strán, fascikel, ktorý možno stále doplniť. Pri vysokom počte snímok vybrať tie ,,naj", jednu najlepšiu zväčšiť, ostatné pretriediť a kľudne dať snímky vo vyššom počte v menších veľkostiach na jednu A4 stranu. Keď sa fascikle nazbierajú, nie je problém sa v nich zorientovať, keď sú tieto značenie z vonku tematicky, obrázkovo,farebne, dátumovo a aj vnútri pomocou oddeľovačov.
@katkamatka7 ďakujem Vam za všetky postrehy a názory
nahrat si ich do pocitaca alebo na externy hard-disk, pripadne si kupit ulozisko v cloude ci uz google alebo apple (neviem aky mas telefon) - toto neodporucam, lebo vacsie ulozisko je za poplatok a to potom je na "do smrti", kupila by som si asi externy hard-disk a nahrala to tam z telefonu