Akné na pravej časti tváre

mishadudy
27. feb 2018

Dobry den 🙂 zienky, poradte mi prosim. Robi sa mi akne na tvari ale len na pravej strane. Na lavej strane nemAm ani jednu vyrazku. Nevie niektora preco? Co by ste mi odporucali pouzivat? Alebo s tym radsej mam ist na kozne? Dakujem za kazdu radu

zemislava
27. feb 2018

Ako často konzumuješ mlieko a mliečne výrobky? Tie totiž podporujú vznik akné

Čo sa týka tej pravej strany, netelefonuješ často na pravom uchu že by sa ti mobil plný bakterii dotýkal kože?

A kde konkretne na pravej strane? Čelo, líca, brada?

Užívaš alebo si užívala hormonálnu antikoncepciu?

Nezažívaš v tomto období nejaký stres? Napr zmena práce, svadba, skúšky?

mily7
27. feb 2018

@mishadudy ja by som skúsila určite lekára. Je to zvláštne že len na jednej strane. Ja mam problém s dutinami napr a len na jednej strane. Potom to ide aj ucho uzlina. Možno máš niečo s hormón. Systémom možno niečo potrebuje pomôcť ta strana tela. Skus o behať aj lekárov. Sestra tak musela zubára! Gynekológa a ešte niečo neviem ci nie endokrinológia. Kvôli akné. Takže všetko má súvis v tele.

karolina_s
27. feb 2018

Mám podobný problém...ja mám akné na čele ale skús prestať jesť mastné, cukor, biele pečivo a obmedziť mliečne výrobky a malo by sa ti to zlepšiť ja to už dodržiavam mesiac a vidím výsledky

jana3105
28. feb 2018

Aj ja mám podobný problém a obvodná doktorka mi tiež odporučila vynechať cukor, pečivo a mliečne výrobky. A stres 🙂. A ešte mi odporučila piť denne čaj ostropestrec mariansky.

14monika03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
original_d
14. mar 2022

Ahoj ako si nakoniec dopadla ? Mna tiez trapi prava cast tvare