Akému eshopu s oblečením dať prednosť?

24. sep 2022

About you,bonprix,zoolando atd...Najma,co sa tyka rozdielu foto a realita plus ci oblecenie vyhovuje,sadne a kvalita.

liz_lemon
24. sep 2022

zoolando? 😂
asi myslis zalando, to ti mozem odporucit, veci su ako na obrazku, a ak by aj neboli, tak je mozne ich vratit do 100 dni zadarmo
bonprix tiez mozem odporucat, ale tam sa neda vratit zadarmo, takze ked nieco nesadne, bude ta to stat postovne

victoriab
24. sep 2022

@liz_lemon a v zalande nie? Ako sa tam vracajú veci?

miriam_s
24. sep 2022

@victoriab odnesies na poštu, v balíku príde aj spätný štítok, je to zadarmo

miriam_s
24. sep 2022

S about you aj zalando mám dobré skúsenosti, fotky sú real, ale treba si uvedomiť že oni zastrešujú veľa značiek ktoré majú rôzne kvality tovaru ...to čo som kupovala ja bolo vždy ok ale majú aj lacnejšie aj drahšie... Zalando vie ale napr upozorniť že produkt je real menší že odporúčajú väčšie číslo kúpiť ako štandardne...

victoriab
24. sep 2022

@miriam_s wooow to som ani netušila! Ďakujem.

baluinka
24. sep 2022

mne pride zalando a aboutyou takmer rovnake eshopy,oba maju skoro rovnaku politiku,co sa vratenia tovaru tyka..objednavala som z oboch a spokojnost. kvalitu tazko hodnotit,kedze oba wshopy ponukaju tovar XY roznych znaciek (lindex,mango,next...) ale kedze nie jw problem s vratenim,toto by som az tak na tvojom mieste neriesila. S bonprix mam skusenosti len s tehotenskymi nocnymi koselami 😀 a spokojnost,na tomto eshope zas dost ocenujem mnozstvo recenzii pri jednotlivych kuskoch.

liz_lemon
24. sep 2022

@victoriab ved pisem, ze v zalande sa da vratit zadarmo, ja si vzdy objednam kuriera, aby pre to prisiel

victoriab
24. sep 2022

@liz_lemon ok, nikdy som neobjednavala odtiaľ, nevedela som že to je takto 🙂

autor
25. sep 2022

@liz_lemon ano😄zalando

autor
25. sep 2022

Dakujem Vam.

sashabb
25. sep 2022

Ja vždy pozriem všetky a kde sa najviac oplatí tam kúpim. Páči sa mi aj answear, tam zbieraš body za každý nákup a potom vieš tými bodmi platiť, čiže veľká výhoda. Dobré je aj modivo, tam mi našlo super zľavy.

ninusa221
25. sep 2022

Ja neviem ale ja si ani na jednej stranke bohvie ako neviem vybrat. Skor mam elegantný štýl doma ako športový vacsinou si kupujem na About you tenisky, mikiny, leginy ale inak nic skor chlapci si tam nakúpia. Moj brat je vip zákazník 🤣🤣🤣🤣 ( 1% zo Slovenska )