Ahojte , možno mi poradíte , a budem sa vedieť ľahšie rozhodnúť . Dnes som bola v Nayelektrodome. Zapáčili sa mi značky telefonov
- Honor za 219 eur
- Huawei za 229 eur
- dalsia znacka Huawei za 299 eur
Samsung Galaxy 209 eur
S.G A20 za 179 , mmt zlava 149 eur
Ja osobne mam Samsung GalaxyAce4 , už 5 rokov , ale pomaly mi už začína vypadávať .
Neviem sa rozhodnúť , po akej značke by som mala siahnúť .... možno mi poradíte so svojími skúsenosťami s danymi značkami ,
samsung galaxy
Musíš si pozrieť recenzie presne daného tipu o ktorý máš zaujem, všetky tieto značky sú dobré ...porovnateľné .. napr Samsungy sú veľmi dobre ale veľa platíš za "meno" znacky, ..ale v skratke je rozdiel medzi napr Honor 9x a Honor 10 Lite...čiže presne ten tip o ktorý máš záujem tak napíš do Googlu napr Honor 10 Lite recenzie, testy a podľa toho sa rozhoduj
Ja mám niekoľko rokov huawei, som spokojná
Huawei
Huawei a honor som mala, každý 3roky..za mna bol lepší honor aj výkon aj fotenie.. Teraz mi koncil pausal a chcela som znova honor, lebo terajší mi zacal mierne mrznut... Predajca ma od hovoril vraj huawei a honor maju daku stopku od usa, podporu na aktualizácie len na 2roky..
Ja mam asus zenphone uz treti rok a som spokojna, stoji len okolo 100
a máte nejake skusenosti kupovanie telefonov z Nayelektro domu ?, lebo ja som este nekupovala z nayka
Ja pouzivam roky samsung, za mna lepsia znacka nie je
@lussy170 ahoj ja som kupovala z najka a 3 telefony som tam reklamovala takze radsej odnekadial inakadial len nie z nay. Ja mam samsung galaxy note 10 plus pre mna naj top telefon a to som mala nokiu,sony ericsson, alcatel,lenovo, iphone,htc vsetky telefony vsetkych znaciek ale najviac mi sadol note
Nay je dobry dokym netreba nič reklamovat, čista katastrofa s nimi. Radsej kupim inde o par eur drajsie a mam pokoj. Inak ja mam teraz samsung A50 spokojnost, ja som hladala niečo s dostatocnou uložnou kapacitou.
@lussy170 mne sa podarilo reklamovat mobil az na 7x nechceli mi uznat reklamaciu
@princeznasevera fuha , tak to teda nieje nic prijemne určite , ze az na 7x sa Ti to podarilo , ja by som urcite nervy mala
Na huawei pozor. Tie novsie nemaju obchod play. Aby si sa neobabrala, pred kupou zisti, ci ho ma.
Ak si ochotna dat 300€, isla by som do Iphonu SE, alebo 6,7. Su zlacnene teraz, ja ho mam uz 7 rokov a bez jedneho problemu.
Radim Xiaomi za mňa top
@danielinaa mam novy huawei p40 nemá Google play ale ma svoj vlastný obchod na aplikácie. Plus postupne pridávajú nové a nové alebo sa dajú stiahnuť appky priamo zo stránok takže toto nie je vada.
@anickaaa6aaa pre mna urcite hej. Naco obchadzat oklukou, to si radsej kupim iny mobil? A ten ich obchod nema vsetky aplikacie co aj google play. Nezaplatila som cca 200 eciek za rozne aplikacie, aby som potom o ne prisla. 🙂 A cely bazos je plny huaweiov a 40, tak to vada bude pre vacsinu.
@danielinaa nie nie žiadna obkluka . Mobil il ma rovnaký android ako aj iné.. Proste ich tam len pridávajú postupne na svoj shop. Takže ok. Nebrzia mi mobil žiadne predvolené aplikácie od googlu ktoré vôbec nepotrebujem. Mam tu co treba. To už je potom na samotnom užívateľovi...
Ahojte. Čo myslite o puzdra o trendykryty? Aka je kvalita? Objednal uz niekto? Tu maju eshop: https://www.trendykryty.sk
Radim Xiaomi 🙂