Akej farby zlata na zásnubný prstienok?

20. feb 2023

ahojte, neviem sa rozhodnut 🙂

podla vas je aka farba zasnubneho prstena najkrajsia?
vzdy sa mi pacilo hlavne biele zlato...ale ako som zacala pozerat viac a viac prstenov zistila som ze rovnako pekne su aj z ruzoveho zlata aj zo zlteho 🙂
a teraz sa neviem rozhodnut..
aky mate vy? ste spokojne?

babovka2321
20. feb 2023

Z bieleho su podla mna omnoho krajsie, no ja nosim zlte zlato (viac sa mi hodi), tak aj snubak a obrucku mam tym padom zo zlteho. Ale stale pozeram po krasnych bielych :D

pralinka25
20. feb 2023

ja mam biele zlato vsetko. nepaci sa mi ked sa kombinuju sperky roznych farieb. takze ja idem na bielej vlne nausnice, snubak, obrucka aj retiazka.
ale tym nechcem povedat ze by ine zlato nebolo pekne. podla mna je to fakt len o osobnej preferencii co sa ti paci. ty to budes nosit. tazko ti v tomto niekto poradi.

autor
20. feb 2023

@babovka2321 no keby to necham len na priatela ten ma jasny vyber. Jemu sa paci len biele :D ale tak mam sa sama rozhodnut :D

kik2022
20. feb 2023

Ja mám z bieleho zlata aj zásnubný prsteň, aj obrúčku, pretože častejšie nosím strieborné náušnice a manžel tiež chcel radšej biele zlato. Ale podľa mňa je pekné aj žlté zlato a ružové tiež, ale to skôr len na ženách. Ale to už sa musíš ty rozhodnúť, ktoré sa ti najviac páči. Ja som s bielym zlatom spokojná.

autor
20. feb 2023

@pralinka25 no ja som vzdy nosila prevazne vsetko najskôr zo striebra potom z bieleho zlata 🙂 ako dieta mi kupovali rodicia nausnice a retiazky zo zlteho a viem ze to sa mi vtedy nepacilo :D
tak neviem skôr som za to biele asi, aj ked to ruzove sa mi tiez paci

simonad7
20. feb 2023

Vyber môjho muža stal zato 🤭🤭. Za mna z bieleho zlata sú krásne, ale niekomu ide zas žlté zlato. Ty musíš vedieť ktoré sa ti na tebe viac páči 🙂 na Rydl majú krásne šperky, mám odtial aj snubak aj zásnubný. Aj majú super servis.

petamich
20. feb 2023

ja osobne preferujem biele alebo ruzove 🙂 ale tak kazdemu sa nieco ine paci

moj muz vybral biele zlato snubny, tak potom aj obrucky sme vybrali biele atd.

autor
20. feb 2023

@simonad7 krasne su ❤ ano viem, aj ja kukam hlavne rydl

medyna
20. feb 2023

pozerám, že som asi menšina - preferujem žlté zlato, prstene mám kombinované bielo-zlaté, aj hodinky, náušnice, retiazky žlté, viac mi aj pristane, pri bielom zlate mám akoby šedivú pleť

janka_266
20. feb 2023

Zásnubný je biely, nie zlatý, ale biely 😃 tiež z rydl. A obrúčky mame žlté a ruzove zlato 😃

thereisabear
20. feb 2023

Vybrala by som si biele, ak aj budúci manžel bude chcieť obrúčky z bieleho zlata, bude ti to aspoň ladiť.

ankare
20. feb 2023

Ružové 🥰

autor
20. feb 2023

@janka_266 a hodi sa to spolu? vsetky 3 druhy zlata takto spolu :D

mija80
20. feb 2023

Ja mam zásnubny z bieleho zlata a obrúčku mam trojkombináciu zlata (biele, žlté a ružové)

janka_266
20. feb 2023

Jasne, že hej, ono aj tak sa hovorí, že obrúčka môže byt akákoľvek, ta sa hodí vždy 😃takte si kľudne vyberte, ktorý sa Vam páči.

melanta
20. feb 2023

Ja mám ružové zlato, aj snubný čiže obrúčku mám ružové zlato a muž biele zlato. Ale dizajn snubného máme rovnaký. Čo sa týka kombinácie farieb, mne osobne sa kombinácia žltého a ružového zlata dosť nepáči.

lenuska9999
20. feb 2023

Mne sa najviac paci žlté

sima234
20. feb 2023

Ja mám snubák žlté zlato, obrúčka kombinácia biele a žlté zlato.

raszuz
20. feb 2023

Ja mám z bieleho, ale my sme s mužom takí "srandisti", mne sa páči biele, jemu žlté. Tak máme síce rovnaký vzor, ale on zo žltého (aj tak ju nenosí 🙂) a ja z bieleho 🙂.

beata_k
20. feb 2023

Biele zlato

ivangeline
20. feb 2023

Ja nic nemam proti kombinacii. :D Radsej mam biele zlato.

anjelik1991
20. feb 2023

Ja mám krásny z ružového zlata od egne.sk. Rozhodovala by som sa podľa toho čo sa mi hodí a aké mám iné šperky. Ja mám rosé golde náušnice aj retiazku

opica_skorica
20. feb 2023

@mija80 ako vyzera trojkombinacia?

zuzana76
20. feb 2023

@autor najviac hypoalergenne je zlte zlato, ruzove je tusim najtrvacnejsie a strieborne je najkrajsie

gertrudaosem
20. feb 2023

Najkrajšia farba je, ktorá ma prekvapí a nemusím ju riešiť
Biele sa osucha a presvitá zlatá farba alebo aký miš maš je pod tým

pralinka25
20. feb 2023

inak to ruzove je take v tomto pripade ze ak budes mat snubak z ruzoveho tak potom obrucky ake? pochybujem ze chlap bude chciet ruzove zlato. a mozno ju nebude nosit tak ci tak a je to jedno ale aj nad tymto porozmyslaj

ku_uk
20. feb 2023

Ja mám snubak zlatý, ale je cely s briliantmi alebi neviem čím vyložený takze posobi ako biele zlato. Až z blizka vidieť, že je to zlte zlato. Obrucku som chcela vždy zlte zlato, celkovo nosím radšej zlte, ale mám aj z bieleho. Strriedam aj podľa opálenia a outfitou

cakambabatko
20. feb 2023

Ja mám zásnubný zo žltého zlata a je krasny..manžel sa fakt trafil..A som rada, že vybral žlté zlato, pretože som ho chcela nosiť aj po svadbe s obrúčkou a tie máme zo žltého zlata😊

makulienka1
21. feb 2023

Ja mám zásnubný z bieleho zlata lebo na zásnubný sa mi páči jedine biele a zase obrúčky máme zo žltého zlata, také tradičné lebo zase obrúčky sa mi páčili jedine také. Pekne mi to spolu ladí, nevadí mi, že jedno je také a jedno také. A aj manžel obrúčku nosí.

darkswan
21. feb 2023

No napriklad cartier trinity je kombo ruzove, biele, zlte a je to pekny ikonicky sperk ☺️