Mam tmavu dlažbu a plavajucu podlahu,všetko tvame.Steny su zatial biele,akej farby by ste poradili kuchynsku linky,chcem stavanu na mieru.Kuchyna je prepojena aj z obyvačkou.Napada ma kemova,ale kedze je prepojena z obyvackou chcem aby o vyzeralo noblejsie.V obyvacke je tmavy krb-pec a bude sa obkladat do cervena kamenom.Mam si vybrat farbua neviem.ak by som zvoila kremovo cervenu,kombinaciu.porade.ďakujem
Každý má iný vkus, napíšem ti ako to mám ja. Máme spojenú kuchyňu s obývačkou. Linku máme z Dekodomu, kombinácia tmavého a svetlého dreva. Kuchyňu máme zelenú a obývačku levanduľovú. Obe farby sme riedili bielou, pretože tie už namiešané chytajú tmavo. Krb máme obložený dymovo čiernym kameňom. Farby sú fakt jemné a vyzerá to fakt pekne. 🙂
@map0007 ak je kuchyna prepojena s obyvackou mala by sa hodit aj k nabytku v nej. Farebne a hlavne stylovo. Ja mam tmavu podlahu a bielu linku aj biely nabytok v obyvke,vsetko v style vintage. Zo skusenosti ti ale poradim nedavat nabytok vo vyraznych farbach,casom sa toho presytis a tazko to zmenis. Ja ten biely interier dotvaram doplnkami podla nalady,lahko sa menia farby ak mas neutralny zaklad. Steny mame takej zvlastnej sivo-kavovej farby,kazdy tu farbu obdivuje.
ved to ze kazdy ma iny vkus ja by som len bielu dala a cervenu ani vo sne ale ak chces aby ti ladilo k obyvacke tak podla nabytku v obyvacke moze byt ten isty dezen hlavne nie podobny lebo to bije do oci ze je to ine akoby dostuklovane. ak chces dobre udrzovatelnu tak nic leskle ak noblesnejsie krasne su tie akoby shabby chic a drevo nie napodobeniny ale hovorim je to o vkuse
já by som volila bielu s bežovou pracovnou doskou. Vynikla by kuchyna a podlaha.
Nakoniec mám bielo čiernu kuchyňu a pracovná doska biela.Aj nábytok v obývačke sme riešili čierno biely aj stôl a stoličky.A doplnky som zatiaľ riešila na fialovo ( levandule) 😉
V kuchyni je dobre ked je zastupenie svetlej pastelovej teplej farby, idealne broskynova (jemna oranzova) podporuje chut do jedla v zmysle aby ludia v kuchyni radi posedeli a jedlo co sa tam pripravi im aj chutilo.